TheGardrobe; Lokasyon Bazlı Kıyafet Paylaşım Uygulaması - Haberler - indir.com

TheGardrobe; Lokasyon Bazlı Kıyafet Paylaşım Uygulaması

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 48 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Türkiye'nin ilk ve tek lokasyon bazlı kıyafet paylaşım ağı girişimi TheGardrobe, mobil uygulamalarını yayınladı. TheGardrobe mobil uygulaması sayesinde kendi giyim tarzınızı tüm dünyadaki diğer kullanıcılarla paylaşabilirsiniz.

'Dünyaya kendini göstermenin en eğlenceli yolu' olarak lanse edilen TheGardrobe, sizlere sanal bir gardrob oluşturma ve düzenleme imkanı sunuyor. Bu sayede de kendi giyim tarzınızı dünyanın herhangi bir yerindeki diğer kullanıcılara gösterme ve tarzını beğendikleriniz ile tanışma fırsatı buluyorsunuz.

TheGardrobe

Ayrıca diğer kullanıcıların nasıl giyindiklerini de öğrenmenizi sağlayan TheGardrobe yeni ve ilgi çekici tarzları da keşfetmenize aracılık ediyor. Uygulama sizlere kıyafet önerilerinde de bulunabiliyor. Ayrıca farklı kategorilerde kıyafet araması yapabilir ya da Marka arama özelliği ile istediginiz markayı kimlerin nerede giydiğini öğrenebilirsiniz.

Örneğin; Özel bir gecede giymeyi düşündüğünüz bir elbiseyi sosyal ağ'da bulunan arkadaşlarınızla paylaşabilir, fikir alabilir ya da hiç tanımadığınız birinin yeni tarzını deneyebilir veya onların ilgisini kendi üzerinize çekebilirsiniz.

Uygulamanın popülerliği ile ilgili kısa bir bilgi verecek olursak; TheGardrobe, mobil platformlarda yayınlandığı ilk hafta toplamda 5 bin indirilme rakamına ulaşmış. En çok İstanbul ve Ankara'daki kullanıcıların ilgi gösterdiği platformun genel kullanıcı kitlesinin yüzde 55'ini ise erkekler oluşturuyor.

Tamamen ücretsiz olarak Android ve iOS cihazınızda kullanabileceğiniz TheGardrobe mobil uygulamalarını aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ