Tencent yeni bir yayın platformu kuruyor - Haberler - indir.com

Tencent yeni bir yayın platformu kuruyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 42 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-07-01 17:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Oyun dünyasındaki popüler yayın platformları arasında gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Popüler platformlardan olan Mixer’ın kapanması sonrasında şimdi ise dev oyun şirketi olan Tencent, yayın platformu kuruyor. Çin merkezli oyun ve teknoloji şirketi Tencent, yeni bir yayın platformu kurmaya hazırlanıyor. Özellikle yakın bir zamanda Microsoft’un yayın platformu olan Mixer’ı kapatması ile beraber Tencent’in bu alana adım atmaya hazırlandığı gözüküyor. Tencent Trovo Live adlı olacak olan bu platformun yakın bir zamanda hayata geçmesi bekleniyor. Tencent şirketi, Ocak 2018 tarihi itibariyle 580 milyar $ ile Asya’nın en değerli şirketi olup, dünyanın en büyük yatırım şirketi, en büyük internet ve teknoloji şirketlerinden biris, en büyük girişim sermayelerinden biri, en büyük ve en başarılılar arasında yer almayı başardı.

Şirket içerisinde sosyal ağ, müzik, e-ticaret, web portalları, mobil oyunlar ve çok oyunculu çevrimiçi oyunlar barındırıyor.

Apple, kullanıcıların Safari verilerini Tencent'le paylaşıyor iddiasıApple, kullanıcıların Safari verilerini Tencent'le paylaşıyor iddiası

Tencent Games, canlı yayın platformu kuruyor

Trovo ve ortaklık sözleşmeleri Mixer’in iptalinden sonra yeni bir platform arayan yayıncılar için büyük bir şans oluyor. Trovo’nun yayıncı teşviki, özellikle platformun kapanmasından önce Mixer ile sözleşme imzalayan Shroud ve Ninja gibi büyük yayıncıların ilgisini çekecek gibi duruyor. Bazı insanlara göre ise Çin merkezli devin açacağı olan bu yayın platformu Twitch ile yarışabilir gibi duruyor. Kullanıcıların böyle düşünmesinde ise şirket tarafından yapılan her projenin inanılmaz başarılara erişmesi olarak düşünülüyor. Tencent tam olarak planlarını açıklamış olmazken, bu yayın platformuna büyük bir önem vermesi bekleniyor. Trovo henüz beta aşamasında yer aldığını belirtelim.


Heyecanlandıran ortaklık! Xiaomi Black Shark 3 için Tencent'le anlaştı!Heyecanlandıran ortaklık! Xiaomi Black Shark 3 için Tencent'le anlaştı!
Tencent Netflix benzeri içerik platformu Iflix'i satın aldıTencent Netflix benzeri içerik platformu Iflix'i satın aldı

PAYLAŞ