Telegram video görüşme özelliği ortaya çıktı - Haberler - indir.com

Telegram video görüşme özelliği ortaya çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 25 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-06-25 20:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Son zamanların en popüler mesajlaşma uygulaması halini alan Telegram, her güncellemeyle beraber yepyeni özellikler kazanmaya devam ediyor. Gelişmiş ve fonksiyonel çözümler sunan Telegram'da ekran olan tek özellik olan video görüşmesi, iOS beta sürümüyle beraber kullanıma sunuldu. Telegram beta sürümü için önemli güncelleme, WhatsApp ile rekabeti kızıştıracak düzeyde gibi gözüküyor.

Telegram video görüşme özelliği gün yüzüne çıktı

Rus yazılımcı olan Pavel Durov tarafından piyasaya sürülen Telegram, 6 yıldır hizmet veren mesajlaşma servisi olarak kullanıcıların hayatında yerini alıyor. Dünyanın en çok kullanılan mesajlaşma uygulaması WhatsApp rakibi olarak ilk sıraya yerleşen uygulama, her yeni güncellemeyle aradaki farkı kapatıyor. Uygulama güncellemelerle beraber daha da yeni özellikler kazanarak kullanıcıların hayatında yer edinmeye devamö ediyor. 

Telegram’a görüntülü grup sohbeti özelliği geliyorTelegram’a görüntülü grup sohbeti özelliği geliyor

Yeni yayınlanan Telegram iOS beta sürümünde getirilen yeni özellik ile beraber uygulamada eksik olan tek özellik olarak dikkat çeken video görüşme özelliği beta kullanıcıları için erişime açıldı. Beta sürümünde video görüşme özelliğini etkinleştirmek için, ayarlara gitmeniz ve en alttaki “Deneysel Özellik” anahtarını açtıktan sonra; profil menüsünde “Video Araması” seçeneğini aktif edebilirsiniz. Bu fonksiyonun kullanılabilmesi için karşı tarafta da aktif olması gerektiğini unutmayın. Yayınlanan özelliğin bir sonraki iOS ve Android sürümünde tüm kullanıcılara sunulması bekleniyor.


Telegram'dan test oluşturucularına 400 bin Euro'luk yatırımTelegram'dan test oluşturucularına 400 bin Euro'luk yatırım
Telegram Google Play Sotre'da 500 milyon indirme sayısına ulaştıTelegram Google Play Sotre'da 500 milyon indirme sayısına ulaştı
Telegram yeni özellikleriyle WhatsApp'ı geçmeyi hedefliyorTelegram yeni özellikleriyle WhatsApp'ı geçmeyi hedefliyor

PAYLAŞ