Telegram Hesabı Nasıl Silinir? - Haberler - indir.com

Telegram Hesabı Nasıl Silinir?

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 20 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-14 19:20:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Donanım

WhatsApp'ın pazardaki en büyük rakiplerinden bir tanesi olan Telegram her ne kadar arka planda kalmış olsa da geniş bir kullanıcı sayısına sahip durumda. Telegram hesabı oluşturma, kullanıcıların istekleri doğrultusunda gerçekleştirilirken Telegram kullanmak istemeyen kullanıcılar da hesabını silebiliyor. Peki, Telegram hesabı silme işlemleri nasıl yapılıyor? 

Telegram'da telefon numarası nasıl değiştirilir?

Telegram 5.0 yeni özellikleri ile kullanıma sunulduTelegram 5.0 yeni özellikleri ile kullanıma sunuldu

Telegram hesabı silme işlemleri

Telegram hesabını silme işlemlerini iOS ya da Android uyumlu uygulama üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. 2 uygulama üzerinden yapacağınız işlemler de aynı olduğundan dolayı aşağıdaki adımları kullandığınız işletim sisteminin önemi olmaksızın takip ederek uygulayabilirsiniz.

İlk olarak uygulamayı açın ve daha sonra sol üst bölümde yer alan butona tıklayarak menüyü açın.  Menüden ayarlar seçeneğini seçin.

Ayarlar bölümünde gizlilik ve güvenlik seçeneğini seçin

Android uygulamasında Account self-destructs , iPhone uygulamasında ise Delete My Account sekmesinde bulunan uzakta seçeneğini seçerek açılacak olan yeni ekrandan bir ay seçeneğini seçin. Bu 1 ay boyunca uygulamadan uzak kalacağınızı ifade eden bir ayarlamadır. Bu ayarlamaları yaptıktan sonra telefonunuzdan uygulamayı silin ve bir daha kurulum yaparak oturum açmayın. Yapacağınız bu işlemler sonrasında bir ay sürenin sonunda uygulamadaki hesabınız silinecektir.

Bu en pratik yol olarak kullanılabileceği gibi dileyen kişiler anlık olarak hesabını silme şansına da sahip. Bu tip durumlarda ise Telegram web servisini kullanmanız gerekir. Bu serviste oturum açtıktan sonra ayarlar bölümünden hesabımı pasif duruma getir seçeneklerini takip ederek kolay bir şekilde hesabınızı kapatabilirsiniz. 

Telegram'a Güncelleme İle Çoklu Hesap Desteği Geldi



PAYLAŞ