Telefon özellikleri düşük olanlara müjde: PUBG Lite geliyor! - Haberler - indir.com

Telefon özellikleri düşük olanlara müjde: PUBG Lite geliyor!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 59 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-08-10 14:59:05
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Oyun

Son dönemlerin en dikkat çeken oyunlarından olan PUBG için en büyük sorun donanım olurken düşük seviye telefonlar için PUBG Lite versiyonunun geleceği duyuruldu. İşte detaylar.

Fortnite ve PUBG gibi oyunlar son dönemlerin en popülerleri arasında bulunuyor. Bu oyunların ortak özellikleri yüksek sistem gereksinimleri olurken, PUBG Lite ile birlikte PUBG için bir avantaj yaratılacak. Yapılan açıklamalarda giriş seviyesindeki telefonların herhangi bir performans sorunu yaşamadan oyuna dahil olmaları adına PUBG Lite versiyonunu kullanabileceği belirtilirken PUBG seven oyuncular için bu gelişme büyük bir sevinç yarattı.

PUBG Mobile'a güncelleme ile yeni bir mod geldiPUBG Mobile'a güncelleme ile yeni bir mod geldi

PUBG Mobile Günlük Oyuncu Sayısı İle Rekor Kırıyor

PUBG Lite ile kullanıcı sayısı artacak

Donanım özellikleri düşük telefonlarda da PUBG oynanacak olması PUBG oyuncu sayısında da önemli bir artışın yaşanmasını sağlayabilir. Tencent Games tarafından yapılan duyuru ile birlikte ortaya çıkan bu gelişme üstelik şu anda test aşamasında. Filipinlerde test edilen uygulamanın test süreci bitikten sonra indirime sunulması bekleniyor.

2 Milyon dolar ödüllü PUBG Turnuvası

PUBG Lite farkı ne olacak?

PUBG Lite’de gereksinimleri düşürmek adına bazı değişikliklere de gidilmiş durumda. Orijinal oyunda aynı anda 100 kişi ile oyuna giriş yapılırken PUBG Lite’de bu 40’a çekilmiş durumda. Harita ve oyun içi detayların da minimuma çekileceği PUBG Lite versiyonu, kişilerin sadece oyuna odaklanmasını sağlayacak ve olabildiğince detayı gizleyecek. Ayrıca harita boyutlarında da küçültmeye gidilmiş durumda.

PUBG Lite ne zaman kullanıma açılacak?

Resmi bilgilere göre PUBG Lite’nin ne zaman kullanıma açılacağı belli değil. Test süreci sonrasında oyunun kullanıma sunulması bekleniyor.


İlgili uygulamalar
PUBG Corporation'ın izleyici sayısı 100 milyonu aştıPUBG Corporation'ın izleyici sayısı 100 milyonu aştı

PAYLAŞ