Tekrar söz sahibi olmak isteyen Yahoo Mail yenilendi - Haberler - indir.com

Tekrar söz sahibi olmak isteyen Yahoo Mail yenilendi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 54 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-09-24 16:04:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Donanım

İnternetin ilk yıllarında Yahoo büyük bir popülerliğe sahip olsa da gelişen servisler karşısında gücünü koruyamayan sistem, bugünlerde arka planda kaldı. Şimdi ise servis yeniden küllerinden dönmeyi hedefliyor.

Yahoo Mail ile ilgili gelen son bilgilere göre, serviste tasarım ve özellikler açısından yeniliğe gidiliyor. Yeni bir e posta uygulaması ile Yahoo Mail servisini öne çıkaracak olan Yahoo, bu alanda yeniden var olmak istiyor.

Yahoo veri ihlal davaları ile karşı karşıya kaldı!Yahoo veri ihlal davaları ile karşı karşıya kaldı!

Yenilenen Yahoo Mail servisi neler sunuyor?

Yenilenen Yahoo Mail servisi, hem Android hem de iOS için kullanıma sunulmuş durumda. Önceki versiyonuna göre çok daha modern bir tasarıma geçen servis, bu bakımdan umut verici. Bazı önemli noktalar ise şöyle;

  • Yenilenen serviste, e-postalar arasında ayırım yapmak, kişi ya da kategorilere göre bu postalara öncelik vermek mümkün.
  • Gelen mail türlerine göre farklı renkler ve ayırıcılar kullanılabiliyor.
  • Kişisel verilerden bilet gibi pek çok belge ve evrak artık Yahoo Mail ile destekleniyor. Böylece kişilerin dosyalarına ulaşabileceği ve online olarak saklayabileceği bir bölüm de sağlanıyor.
  • Mail abonelikleri için de bir dizi araç sunan Yahoo, kişilerin tek bir tuş ile aboneliklerini servis üzerinden iptal etmesini destekliyor.
  • 3 farklı görünüm seçeneği ile kişisel kullanım sunuyor. (Deals View, Location View ve Grocery View)
  • Yaklaşan önemli etkinlikler için kişileri bilgilendiriyor.

Yeniliğin arkasında ne var?

Yahoo bu yenilik öncesinde akıllı mail kutusu hizmeti Xobni'yi satın almıştı. Dolayısıyla, Yahoo Mail şimdi gelen kutunuzdaki belirli içerik türlerine odaklanarak, arama yapmadan bir şeyler bulmanıza yardımcı olacak birkaç farklı görünüm desteği ile yenilenmeyi başardı.

Birinin size gönderdiği bir fotoğraf veya dosyayı arıyorsanız, tüm eklerinizi görüntüleyen bir görünüm seçeneği olan Yahoo, böylece eklere odaklanmanızı ve istediğinizi bulmanızı sağlar.


İlgili uygulamalar

PAYLAŞ