Tekken 7'nin 3.sezon'u tanıtıldı - Haberler - indir.com

Tekken 7'nin 3.sezon'u tanıtıldı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 10 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-08-05 16:33:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Oyun

Muhteşem bir dövüş dünyası içerisinde yer alarak gün boyu yaşadığınız stresi atmak isterseniz Tekken oyununun sunduğu içeriklerden faydalanabilirsiniz. Bandai Namco, EVO 2019'da düzenlenen Tekken 7'nin büyük finalleri sonrasında, bu heyecan verici dövüş oyunu için Sezon 3 duyuruldu. Yeni bir sezon ile beraber oyunseverlere heyecan verici içerikler sunulacak. Halihazırda zaten oldukça popüler olan bu heyecan verici dövüş oyununun yeni sezonunda çok daha farklı bir deneyim yaşayacaksınız. 

Bu heyecan verici aksiyon oyununun yeni sezonunda seriden de tanıdığımız Zafina karakteri, yeni karakter Leroy Smith ve henüz daha açıklanmamış iki yeni karakter de oyunda yerini alacak. Bu yeniliklere hızla adapte olarak rakiplerinizi arenada ortadan kaldırmaya yönelik hareket edeceksiniz. Henüz adı bilinmeyen karakterlerden birinin Metal Gear Solid'te de yer alan Solid Snake olacağının sinyalleri verilmişti. Fakat bu bilginin ardından EVO resmi Twitter hesabı üzerinden, Tekken oyununun finallerinde Snake videosunun yayınlanmasının küçük bir şaka olduğunu ve Sezon 3'de yer alacak olan karakter duyurusu ile alakası olmadığını dile getirerek Bandai Namco ile bu şaka sebebiyle oyunculardan özür dilediler. 

TEKKEN 7 COLLECTOR EDITION sistem gereksinimleriTEKKEN 7 COLLECTOR EDITION sistem gereksinimleri

Zafina ve Leroy Smith Eylül 2019 yılında çıkacak. Şöyle ki oyuna dahil olacak olan üçüncü karakter ve yeni bir özellik daha bu kış içerisinde yer alacak ve dördüncü karakter ve yeni dövüş sahneleri ilkbahar aylarında yani 2020 yılında oyuna dahil edilecek. Yakın zaman içerisinde oyuna gelecek olan güncelleme ile beraber karakterinizin kullanacağı yeni hareketler, oyun istatistiklerini görüntüleme, güncellenmiş ve yeni bir arayüz, Practika işlevselliğini genişletme, tekrar tekrar ipuçları gibi yepyeni özellikler ile oyunda çok daha başarılı bir deneyim yaşamanın keyfini çıkaracaksınız. Oyuncuların hem aksiyonu hem de macerayı aynı anda yaşadıkları Tekken 7 dövüş oyununa PlayStation 4, Xbox One ve PC üzerinden ulaşabilirsiniz.

2 Haziran 2017 tarihinde oyuncuların beğenisine sunulan bu heyecan verici dövüş oyununun satışları dünya genelinde dört milyondan da fazla olmayı başardı. Oyun kütüphanenizde aksiyonun bol olduğu ve stres atabileceğiniz eşsiz bir dövüş oyunu isterseniz sizde Rekken 7 platformunda yer alabilirsiniz. Eşsiz oyun sahneleri, heyecan verici oyun platformu ve birbirinden farklı dövüş taktikleri ile arenanın kazananı olmak adına özgün hareketler yapacaksınız. 

 


İlgili uygulamalar
Tekken 7 Sistem GereksinimleriTekken 7 Sistem Gereksinimleri
TEKKEN 7 DELUXE EDITION Sistem GereksinimleriTEKKEN 7 DELUXE EDITION Sistem Gereksinimleri

PAYLAŞ