Sürdürülebilir Malzemeden Köpek Evleri Yapıldı - Haberler - indir.com

Sürdürülebilir Malzemeden Köpek Evleri Yapıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 54 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-09-28 12:02:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Teknoloji

Arjantinli sanatçılar ve iç mimarların katıldığı DArA tarafından düzenlenen bir sergide sürdürülebilir malzemeden köpek evleri yapıldı. 

Sürdürülebilir Malzemeden Köpek Evleri Yapıldı

Şehirler sadece bizlere ev sahipliği yapmıyor. Kedi, köpek, kuş ve şehre adapte olabilen her türlü canlı betondan yapıların içerisinde yaşıyor. Doğa sanki bizimmiş gibi davranıyoruz. Fakat aslında bizim değil. Doğada bizimle birlikte yaşayan küçük dostlarımızı zaman ilerledikçe daha da düşünür olduk. Bu sene başından beri sokakta veya daha açık alanlarda yaşayan canlılar için yapılan ürünler radarlarımıza girdi. Küçük dostlarımız için çadırlar mimari kedi evleri ve daha birçok ürünle beraber bu dostlarımıza sığınma yerleri yapıyoruz.

3D Yazıcı İle İlk Yapay Kalp Üretildi3D Yazıcı İle İlk Yapay Kalp Üretildi

Arjantinli iç mimarlar Köpek Evleri isimli bir serginin parçası oldular. Bu sergideki her türlü köpek evleri sürdürülebilir malzemeden yapılmış. Etkinlik kapsamında çeşitli alanlarda mimarlar ve sanatçılar minimum iz bırakan köpek evlerini tasarladılar.  Malzemeler arasında ahşap, süt kutuları, kablolar gibi aklınıza gelen birçok malzeme kullanıldı. 50'den fazla yapılan tasarım köpeklerin doğada soğukta kalmalarından korunmalarını sağlayacak. Bu sürdürülebilir malzemeler ile yapılan evler, doğada en az şekilde iz bırakarak hem doğaya daha yararlı oluyor hemde bizimle beraber yaşan küçük dostlarımızın soğuktan ve dış etkenlerden korunmasını sağlıyor.

Arjantinli sanatçıların ve tasarımcılar yaptığı bu sürdürülebilir evlerin yanı sıra, 3D yazıcılarla birlikte birçok köpek ve kedi evi yapılmıştı. Bu evlerde 3D yazıcılar ile tasarlanıp yapılıyor daha sonra uygun yerlere koyuluyordu. Hayatımıza 3D yazıcıların girmesi ile birlikte çoğu ürünleri bu yazıcılardan tasarlayabilir olduk. Bu da hayatımızı belirli alanlarda kolaylaştırdı.


İlgili uygulamalar
Kanserli Köpeğe 3D Yazıcıyla Üretilen Yeni Kafatası TakıldıKanserli Köpeğe 3D Yazıcıyla Üretilen Yeni Kafatası Takıldı

PAYLAŞ