Stellar Interface ücretsiz olarak dağıtılmaya başlandı - Haberler - indir.com

Stellar Interface ücretsiz olarak dağıtılmaya başlandı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-11-06 20:00:03
Editör : Görkem Günay
Kategori : Donanım

Indiegala, Stellar Interface isimli bir oyunu ücretsiz bir şekilde kullanıcılara dağıtmaya başladı. İki boyutlu bir platform oyunu olarak kullanıcıların karşısına çıkan Stellar Interface, uzay temalı oyunları seven oyuncuların sevecekleri türden bir oyun. Steam bünyesinde de yer alan ve Çok Olumlu olarak oylanan oyunun satış fiyatı 22 TL.

Son dönemde birbirinden eğlenceli oyunları ücretsiz olarak dağıtmaya başlayan Indiegala, yeni bir kampanya başlattı. Bu defa Steam üzerinden 22 TL değeri olan Stellar Interface isimli oyunu ücretsiz bir hale getiren platform, uzay temalı oyunları seven oyuncuları memnun etmeyi başaracak gibi duruyor. Ayrıca bu oyunun, Steam üzerinde "Çok Olumlu" olarak yorumlandığını da söyleyelim.

Steam’de popüler olan simülasyon FPS oyunlarıSteam’de popüler olan simülasyon FPS oyunları

Stellar Interface, tam anlamı ile iki boyutlu bir platform oyunu. Hatta orta yaşlı oyunsever kişiler, Stellar Interface benzeri oyunlara atarilerden de aşinalar. İşte Indiegala, bu ilgi gören oyunu kısa bir süre için ücretsiz hale getirdi. Bu sayede oyun kütüphanenize, herhangi bir ücret ödemesi gerçekleştirmeden dahil etme imkanınız olacak.

Oyun içerisinde yapmanız gereken tek şey, karşınıza çıkan her düşman unsurunu yok etmeye çalışmak. Ayrıca bu süre zarfında uzay aracınızı geliştirmenizi sağlayan nesneleri de toplamanız gerekiyor. Ayrıca bölüm sonuna gelindiği zaman toplamış olduğunuz puan ve oyun paraları ile de uzay aracınızı geliştirip, yeni uzay araçlarına ulaşmak için kilitlerini açabilirsiniz.

Yukarıda da belirttiğimiz gibi oyunun iki boyutlu bir platform oyunu olarak oyuncular ile buluşması, bu oyunun sistem gereksinimlerinin oldukça düşük olduğu anlamına geliyor. Bugün Windows 10 ile çalışan herhangi bir bilgisayar, Stellar Interface'i rahat bir şekilde oynamanızı sağlayacak.

Stellar Interface'e ücretsiz olarak sahip olabilmek için yapmanız gerekenler

  • Stellar Interface'in kampanya sayfasına giriş yapın.
  • "Login to add to your library" isimli butona tıklayın.
  • Indiegala hesabınız varsa bu hesaba giriş yapın. Eğer daha önce hesap oluşturmadıysanız kendinize yeni bir Indiegala hesabı oluşturun.
  • Kampanya sayfasına yeniden giriş yapın.
  • Yeniden "Add to your library" butonuna tıklayın. Ekrana birkaç saniye içinde gelen "Already owned. Go to library" butonuna tıklayın.
  • Yönlendirildiğiniz sayfada "Showcase Library" isimli bir menüye tıklayın
  • İlgili menüde Stellar Interface'in olduğunu göreceksiniz. Oyunun hemen sağ tarafında bulunan logoya tıklayarak oyunu indirebilirsiniz.



Steam Cadılar Bayramı'nda 20 TL altındaki oyunlarSteam Cadılar Bayramı'nda 20 TL altındaki oyunlar

PAYLAŞ