Steam yaz indirimleri bu akşam başlıyor - Haberler - indir.com

Steam yaz indirimleri bu akşam başlıyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 22 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-06-25 21:01:01
Editör : Görkem Günay
Kategori : Donanım

Yaz mevsimi insanlar için tatil kapılarını açıyor. Ama bazı kesim insanlı tatile çıkmak yerine bilgisayarlarında oyun oynayarak zaman geçirmeyi tercih ediyorlar. O insanlar için yaz ayı demek Steam Yaz İndirimleri demek oluyor. Yılın en büyük oyun kampanyalarından birisi olan Steam Yaz İndirimleri, bu akşam TSİ 19.55'te başlıyor ve 2 hafta sürecek.

Steam'in bilgisayar oyuncuları arasında bu kadar çok tercih edilmesinin sebeplerinden birisi Steam Yaz İndirimleri. 2010 yılında başlayan Yaz İndirimleri zamanla öğrencilerin ve çalışanların dinlenmeleri için bir fırsat haline dönüştü. Bu seneki yaz indirimleri de 25 Haziran tarihinde başlayacak.

Oyun girişimcilerine 1 milyon 250 bin TL destek imkanıOyun girişimcilerine 1 milyon 250 bin TL destek imkanı

Steam Yaz İndirimleri ne zaman?

2020 Steam Yaz İndirimleri 25 Haziran tarihinde TSİ ile 19.55' de başlayacak ve 9 Temmuz 2020 TSİ 20.00'a kadar devam edecek. Dileyen oyuncular 2 hafta boyunca pek çok popüler yapıma uygun fiyatlarla erişebilecek.

Steam Yaz İndirimlerinde hangi oyunlar indirime girecek?

Steam Yaz indirimlerinde hangi oyunların indirimde olacağı şu an için net bir şekilde bilinmiyor. Fakat önceki indirimlerden yola çıkarak, hangi firmaların hangi oyunlarının indirime gireceği tahminler doğrultusunda belli olmuş durumda. Tabi bu oyunların yüzde kaç indirimle satışa sunulacağı bilinmiyor. 

İndirim alacak olan oyunların başında GTA 5 de yer alıyor. Fakat GTA 5'i Epic Games sayesinde ücretsiz edinen büyük bir kitle olduğu için, oyunun ne kadar rağbet görece bilinmiyor. Diğer yandan da Red Dead Redemption 2 başta olmak üzere diğer Rockstar Games oyunlarının da indirime gireceği düşünülüyor.

Buna ek olarak geçtiğim yılki indirimlerde en çok satan oyunların başında gelen Forest, Garry’s Mood, Friday 13th, PUBG, Rust, Tom Clancy's Rainbow Six Siege, The Witcher 3, Assassin's Creed Odyssey gibi yapımlar terar indirime girecektir.

Ayrıca her sene olduğu gibi bu sene de Ubisoft'un hemen hemen bütün oyunları büyük bir indirime kavuşabilir. Buna ek olarak indie oyun severlerin gözdesi olan 11 Bit Studios'un da oyunları bu sene indirime girecekmiş gibi görünüyor. Spor oyunlarından da söz etmemiz gerekirse, her sene olduğu gibi bu sene de NBA 2K ve Football Manager serisi indirim raflarında yerini alacak.

Son olarak oldukça sadık bir listesi bulunan oyunlar da büyük bir ihtimalle Steam Yaz İndirimlerinde yerini alacak oyunlardan olacaklar. Peki bu oyunlar hangileri? İşte o oyunlardan bazıları:

  • DOOM
  • Dark Souls 
  • Stardey Valley
  • Final Fantasy XV
  • Dying Light
  • Fallout
  • Resident Evil 7
  •  Devil May Cry
  • Wolfenstein
  • Borderlands. 




PAYLAŞ