Steam 2018 yılının en çok satanlarını paylaştı - Haberler - indir.com

Steam 2018 yılının en çok satanlarını paylaştı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-03 11:30:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Oyun

Geleneksel olarak her yılın sonunda o yılın en çok satan Steam oyununun listesini paylaşan Valve,  2018 yılında neredeyse sona eren şirket, bir kez daha platformunda en iyi oyunları sergiledi. "En çok satanlar", "En çok satan VR oyunları" ve "En çok eşzamanlı oyuncu" gibi kategoriler altında liste yayınladı. 

Tam satış rakamlarını yayınlamayan Valve, en çok satan 100 oyununu "Platin", "Altın", "Gümüş ve" Bronz "kategorilerine satılan kopya sayısına göre ayırıyor. Platin kategorisinde yer alan oyunlar arasında Take-Two Interactive için büyük bir gelir kaynağı olmaya devam eden GTA V, Monster Hunter: World, Far Cry 5, Assassin's Creed Odyssey, PUBG ve Rocket League yer aldı. Gümüş kategorisine baktığımız zaman ise yer alan oyunlar arasında Shadow of the Tomb Raider, Dying Light ve Fallout 4 gözümüzden kaçmıyor. Bronz kategorisine göz atacak olursak oyunlar arasında  Artifact, Onur İçin, Kara Ruhlar 3, Faktöryo ve Sniper Elite 4  yer alıyor. 

PUBG Steam'da Büyük Bir İndirime GirdiPUBG Steam'da Büyük Bir İndirime Girdi

Steamdan Dev Hata: Oyunlar Ücretsiz!

2018 yılının en çok satan yeni sürümleri

Öte yandan En çok satan VR oyun kategorisine göz atacak olursak, oyunlar arasında  Fallout 4 VR, Beat Sabre, Gorn ve Superhot VR yerini alıyor. 2018 yılının en çok satan yeni sürümleri arasında, az önce belirttiğim oyunların birçoğu ile beraber Into the Breach, Vampyre, Strange Brigade, Call of Cthulhu ve Project Hospital oyunlarıda yer alıyor. Erken erişim mezunları olarak adlandırılan bölümde ise Northgard, The Forest, Dead Cell ve Rimworld tarafından yönetilmektedir.


Steam Yılın Oyunları Açıklandı!Steam Yılın Oyunları Açıklandı!
Steam Kış İndirimleri Açıklandı!Steam Kış İndirimleri Açıklandı!
Steam'de yer alan ücretsiz ve popüler olan oyunlarSteam'de yer alan ücretsiz ve popüler olan oyunlar

PAYLAŞ