Dünyanın en popüler müzik dinleme servisi olan Spotify, yeni özellikler kazanarak her zaman güncel kalmaya devam ediyor. Şimdi ise servise “Hep Seveceklerim” adlı yeni bir özellik dahil olarak kullanıcıların hizmetine sunuluyor. Bu özellik ile kullanıcıların en sevdiği 5 müzik yada podcast yaynını içeren bir çalma listesi oluşturulması sağlanıyor. Kullanıcılar bu çalma listelerini diledikleri gibi paylaşabilecekler. 2008 yılında piyasaya giren ve şuan için dünyanın en popüler çevrimiçi müzik platformu haline gelen Spotify, yeniliklerine devam ediyor. “Hep Seveceklerim” olarak adlandırılan bu özellikte kullanıcıların en sevdikleri podcast ve müzikleri bu listeye dahil edebilecekler. Sadece 5 adet eklenebilecek bir çalma listesi oluşturabilecekken, kullanıcıların bir hayli beğenmesi bekleniyor.

Kullanıcılar Hep Seveceklerim özelliği sayesinde dinledikleri müzik ve içerikleri kolay bir şekilde paylaşabilecekler. Bu noktada yeni özelliğini Zeynep Bastık, Can Temiz, Can Bonomo ve Bengiapak gibi isimlerin en sevdikleri müzik ve podcastleri ile duyurduğunu belirtelim.

Spotify En Sevdiklerim özelliği kullanıma sunuldu

1 1 14

Spotify’a gelen bu yeni özellik hem ücretsiz hem de Spotify Premium kullanıcıları tarafından kullanılabiliyor. Bu özelliği kullanabilmek için uygulamanın ana sayfasına geldikten sonra karşınıza çıkan “Hep Seveceklerim” bölümünü kullanarak, en sevdiğiniz 5 şarkı veya podcast yayını eklemeniz gerekiyor. Kendisine özel liste oluşturduktan sonra dilediğiniz gibi paylaşabiliyorsunuz.

Spotify’ın bu yeni özelliği sunulmuş olsa da, henüz aktif olarak kullanılamadığını belirtelim. Öyle ki bu özelliğini denemek isteyenler bir hata alıyorlar. En sevdiğiniz içeriklerden oluşan listeyi henüz hazırlayamıyorsunuz. Ancak ilerleyen günlerde bu sorunun kalkması ve tüm kullanıcıların yeni en sevdiklerim özelliğini kullanıma sunması bekleniyor. Müzik servisi Spotify’ın her özelliği neredeyse aktif olarak sevildiği için bu yeni özelliğinde kullanıcılar tarafından beğenilmesi bekleniyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir