Spotify'da Hikayeler özelliği için kolları sıvadı - Haberler - indir.com

Spotify'da Hikayeler özelliği için kolları sıvadı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 23 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-11-30 18:00:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Donanım

Dünyanın en popüler çevrim içi müzik dinleme platformlarından olan Spotify’da Hikayeler özelliğini sunan uygulamalar arasına katılıyor.

2011 senesinde Snapchat’le birlikte hayatımıza dahil olan hikayeler özelliği günümüzde pek çok platform tarafından kullanılan bir özellik. 2016 senesinde Instagram tarafından yayımlanarak büyük bir popülarite yakalan bu özellik artık sosyal ağların neredeyse hepsinde karşımıza çıkıyor. Son dönemlerde bu kervana LinkedIN  ve Twitter’ında katılmasının ardından Spotify onları takip etme kararı aldı.

Spotify artık sanatçılara daha çok söz hakkı tanıyacakSpotify artık sanatçılara daha çok söz hakkı tanıyacak

Spotify hikayeler özelliğini kendine has bir tarzda yayımlayacak

Bir süre önce hikayeler özelliği üzerinde çalışmaya başladığı iddia edilen Spotify’ın en kısa zamanda özelliği tüm kullanıcılar için yayımlayacağı iddia ediliyor. Sosyal medya uygulamalarından alışık olduğumuz bu özelik Spotify’da farklı bir şekilde karşımıza çıkacak. Bir müzik uygulaması olan Spofty özelliği kendi platformuna uygun biçimde uygulamaya entegre edecek.

Spotify'ın yeni özelliği "Hep Seveceklerim" kullanıma sunuldu

Spotify’ın hikayeler özelliğini hem iOS hem de Android cihazlardan “Chirtmas Hits” listesine girerek görebiliyorsunuz. Hikayede hazırlanan müzik listesinde şarkıları olan  Jennifer Lopez, Kelly Clarkson ve Pentatonix gibi sanatçılar yer alıyor.

Ancak hikayeler özelliğinin görüldüğü tek yer Christmas Hits listesi değil. özellik “Tear Drop” ve Megan Thee Stallion’un “Good News” albümü için hazırlanan listesinde de karşımıza çıkıyor. Özellik hakkında resmi açıklama yapan platform, bunun bir test olduğunu söyledi.

Bir Spotify sözcüsü, yaptığı açıklamada "Kullanıcılarımızın deneyimini geliştirmek için rutin bir şekilde çeşitli testler gerçekleştiririz" dedi. Ayrıca yapılan açıklamada  bu özelliklerden bazılarının daha geniş kapsamlı olarak kullanıcılarla buluşabileceği de belirtildi.

Şuanda sadece bir sosyal medya fenomeni tarafından aktif olarak kullanılabilen özelliğin tüm kullanıcılar için ne zaman yayımlanacağı ve Spotify’la birlikte hikayeler özelliğine eklenen yeniliklerin neler olacağı henüz bilinmiyor. Spotify’ın yeni özellikleri hakkında bilgi sahibi oldukça sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz.


İlgili uygulamalar
Spotify Türkiye Instagram hesabı açtıSpotify Türkiye Instagram hesabı açtı
Spotify'da 300 binden fazla kullanıcıların bilgileri ele geçirildiSpotify'da 300 binden fazla kullanıcıların bilgileri ele geçirildi

PAYLAŞ