Spotify ücretsiz sürüme bomba bir özellik geliyor - Haberler - indir.com

Spotify ücretsiz sürüme bomba bir özellik geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-08-13 19:33:13
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

Son yıllara damga vurmayı başaran Spotify, ücretsiz sürüm için yeni bir özellik üzerinde çalışıyor. İşte test aşamasında görülen yenilik.

Spotify, ücretli üyelikler kadar ücretsiz üyeliklerle de geniş bir kullanıcı kitlesine sahip durumda. Yaptığı yeniliklerle kullanıcılar adına uygulamayı çok daha iyi bir hale getirmek isteyen Spotify yönetimi özellikle ücretsiz kullanıcıların çok hoşuna gidecek bir yeniliği test ediyor.

Spotify Lite Android Uygulaması YayınlandıSpotify Lite Android Uygulaması Yayınlandı

Spotify Lite Android uygulaması resmen yayınlandı!

Reklam geçme özelliği geliyor

Şu anda test sürümlerinde görülen reklam geçme özelliği test sonrasında uygulama güncellemesi ile birlikte kullanıcılara sunulacak. Test aşamasında herhangi bir soruna rastlanmaması halinde kısa bir süre içerisinde kullanıma sunulması beklenen bu yeni özellik artık kullanıcıların reklam yönünden daha iyi ve kolay bir uygulama deneyimi yaşamasını sağlayacak.

Spotify Mobil Uygulaması Yenileniyor!

Ücretsiz sürümdeki kısıtlamalar esnetilecek mi?

Uygulamayı ücretsiz olarak kullanan kişiler için sistemde pek çok kısıtlama mevcut. Saat başına 6 şarkı kısıtlaması, listelerden isteğe göre seçim yapamama gibi kısıtlamalar Spotify ücretsiz versiyonu için en büyük handikaplardan birisi olsa da bu kısıtlamalarda en çok reklamların geçilememesi tepki çekiyordu. Bu durumu kullanıcı lehine çevirmek isteyen Spotify, reklam geçme özelliğini sisteme ekliyor. Şu anda sadece Avustralya’da kullanıcılar tarafından test edilen özellik, test süreci sonrasında uygulamaya eklenecek.

Reklam deneyimi artıyor!

Reklam alanının daha da aktif bir şekilde kullanabilmesi adına yapılacak bu yenilik ile birlikte kişiye özgü reklam deneyimi de gelecek. Kişilerin izlemek istemediği ve geçiş yaptığı reklamlar kayıt altına alınarak daha ilgi çeken reklamlar gösterilmeye başlanacak. Premium sürüm kullanan kişiler için bu durum bir fark yaratmayacağı gibi mevcut kullanımda olan reklam geçme olayı bundan sonraki süreçte ücretsiz kullanıcılara da açılacak.

Spotify, Windows 10'u bozuyor mu?
 


Spotify araç kullananlar için sade arayüz testine başladıSpotify araç kullananlar için sade arayüz testine başladı
Spotify Adcolony İşbirliği ile 3 Yeni Ürün DuyurduSpotify Adcolony İşbirliği ile 3 Yeni Ürün Duyurdu
Spotify'a yakın bir tarihte kişi engelleme özelliği getirecekSpotify'a yakın bir tarihte kişi engelleme özelliği getirecek

Spotify Running Tanıtım Videosu


PAYLAŞ