Spotify Türkiye Instagram hesabı açtı - Haberler - indir.com

Spotify Türkiye Instagram hesabı açtı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-11-13 11:00:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Donanım

Kullanıcılarla etkileşimini günden güne artırmanın yollarını arayan Spotify Türkiye, Instagram hesabı açtı.

Dünyanın en popüler çevrim içi müzik kütüphanesi Spotify Türkiye’de yeni bir gelişmeye imza attı. Kullanıcılarıyla daha içli dışlı olmak isteyen platform ülkemizdeki kullanıcıları için Instagram hesabı açtı. İlk paylaşımını birkaç saat önce yapan platform bu hesaptan kullanıcılarına şarkı tavsiyeleri yapacak ve müzik trenlerini paylaşacak. Şirketin sosyal medya hesabı açmasındaki asıl neden ise platform ve abonelerin birine yakınlaşmasını sağlamak.

Spotify abone sayısını arttırdıSpotify abone sayısını arttırdı

Konuyla ilgili yapılan resmi açıklamaya göre Spotify açtığı sosyal medya hesabını aktif bir şekilde kullanmaya devam edecek. Ayrıca yetkililer sosyal medya hesabı üzerinden platformun yeni özelliklerini, kampanyaları ve çeşitli duyuruları da paylaşacaklarını bildirdi.

Spotify ücretsiz sürümde internetsiz müzik dinlenebilecek

"Spotify Türkiye" olarak açılan Instagram hesabından da ilk paylaşımlar birkaç saat önce yapıldı. Bundan sonra Instagram'da olduklarını duyuran ekip, kullanıcıları "Selam" yazan samimi bir gönderi grubuyla selamladılar. Şimdilik gönderi sayısı oldukça az olan hesabın gönderi sayısı ilerleyen günlerde artacak.

Spotify Türkiye'nin resmi Instagram hesabının takipçi sayısı saat 00:13 9.180 kullanıcıya ulaştı. Hem Türkiye’den hem de dünyadan sanatçıları takip etmeye başlayan platform ise şimdilik 90 kişiyi takip ediyor


İlgili uygulamalar
Spotify abonelik ücretlerine zam yapabilirSpotify abonelik ücretlerine zam yapabilir
Spotify artık sanatçılara daha çok söz hakkı tanıyacakSpotify artık sanatçılara daha çok söz hakkı tanıyacak

PAYLAŞ