Spotify reklam engelleyenlere savaş başlattı! - Haberler - indir.com

Spotify reklam engelleyenlere savaş başlattı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 48 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-08 14:30:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

Çok farklı cihaz desteği ile dünyanın en çok müzik dinlenen uygulaması olmayı başaran Spotify,  207 milyon kullanıcısıyla da büyük bir platform olarak dikkat çekiyor. Spotify’de mevcut planlamalar dahilinde iki tip üyelik bulunuyor. Ücretli ya da ücretsiz olarak kullanılabilen Spotify’de ücretsiz versiyonda reklamlar gösteriyor. 96 milyon ücretli aboneliğinin dışında 111 milyona yakın ücretsiz abonesi bulunan Spotify’de bu abonelerin başlattığı engellemeler, Spotify’i harekete geçirdi. İşte bundan sonraki süreçte yaşanacaklar.

Spotify'da nasıl daha iyi ses kalitesine ulaşılır? 

Tinder, Spotify ile müzik paylaşılmasını sağlayan bir güncelleme getirecekTinder, Spotify ile müzik paylaşılmasını sağlayan bir güncelleme getirecek

Reklam engelleyenlere Spotify’den kötü haber!

Spotify’i ücret vermeden kullanmak isteyen ve bunun için reklam engelleme servislerini kullanmayı tercih eden kullanıcılar için Spotify hamlesini yapıyor. Şirket tarafından yapılan açıklamalarda bu durumuna karşı önlem alınacağı ifade edilirken, ilk olarak hizmet şartları politikası güncellendi.

1 Mart sonra kullanamayabilirsiniz!

Yazılımsal olarak yapılan düzenlemeler ile birlikte Spotify’de reklam engellemesi yapan kullanıcılar tek tek tespit edilecek. Tespit edilen kullanıcılar ise sistemden uzaklaştıracak ve bu kullanıcılar 1 Mart sonrasında uygulamayı kullanamayacak. Konuyla ilgili paylaşılan tahminlerde ise Spotify’de reklam engelleyici kullanım sayısının 2 milyon civarında olduğu belirtiliyor. Bu her ne kadar yüzde 2’lik bir kısmı oluştursa da hem illegal kullanım hem de rakamın giderek artması Spotify için hamleyi zorunlu hale getirmiş olabilir.

Bundan sonraki süreçte Spotify kullanımında benzer davranışlarda bulunan kullanıcıların, bu riski göz önünde bulundurması gerekiyor. 

Spotify 2018 Türkiye'nin En Çok Dinlenenleri Belli Oldu


Spotify artık araçlarda daha kolay kullanılacakSpotify artık araçlarda daha kolay kullanılacak

Spotify Running Tanıtım Videosu


PAYLAŞ