Spotify, Magic Leap One ile çıtayı yükseltiyor - Haberler - indir.com

Spotify, Magic Leap One ile çıtayı yükseltiyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 26 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-11-15 16:33:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Popüler çevrimiçi müzik dinleme platformu olan Spotify önemli bir özelliğe kavuşuyor. Magic Leap One başlığı ile zengin gerçeklik ortamına aktarılarak Minorty Report filmindeki gibi pencereleri çevrenize yaymaya ve müzik dinlemenizi mümkün kılacak. Bir kurgu film gibi tasarlanan havada uçan pencereler, zengin gerçeklik teknolojilerin daha da gelişmesi ile beraber sanal olarak gerçekleştirildi diyebiliriz. Magic Leap One ve Spotify iş birliği ile sağlanan bu durumda en üst seviyede bir deneyim kullanıcıları bekliyor.

Spotify ile zengin sanal gerçeklik deneyimi

Spotify büyümesi beklentileri aştıSpotify büyümesi beklentileri aştı

Sanal gerçeklik sektörü gelişmeye ve yatırımlar yapılmaya devam ediliyor. Önemli yatırımlar alan Magic Leap ise geçtiğimiz yılın sonlarında ilk zengin gerçeklik gözlüğünü piyasaya sürerek dikkat çekmişti. Şimdi ise söz konusu bu gözlük ile beraber şirket önemli ortaklıklara imza atmaya devam ediyor. Spotify entegrasyonu sağlanan Magic Leap One, çevrenize müzik listenizi ve kontrollerinizi sanal olarak yerleştiriyor. Tıpkı uygulamada olduğu gibi seçtiğimiz müzikler başlığı çıkarsanız bile taktığınız zaman kaldığınız yerden devam ediyor.

Spotify entegrasyonu Magic Leap şirketinin arkaplan müzik servisi olan BMS teknolojisini baz alıyor. Bu teknolojiye sahip ilk uygulama olurken, gözlük takılı iken müzikleri arka planda çalmanıza olanak sağlayacak. Bakalım bu yeni teknoloji ortaklığı ile Magic Leap gözlüğü için daha ne gibi uygulama girişimleri olacak göreceğiz.


İlgili uygulamalar
Çocuklara özel Çocuklara özel "Spotify for Kids" uygulaması yayınlandı
Spotify Premium fiyatları yükseldi!Spotify Premium fiyatları yükseldi!

PAYLAŞ