Spotify ilk espor ortaklığı ile League of Legends yayınları yapacak - Haberler - indir.com

Spotify ilk espor ortaklığı ile League of Legends yayınları yapacak

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 44 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-08-25 22:00:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Uygulama

Spotify farklı ortaklıklar kurarak yoluna devam ediyor. En son Riot Games ile iş birliği yapan şarkı dinleme platformu Spotify, bu kapsamda ilk espor ortaklığını da kurmuş oluyor. Bu ortaklığın bir meyvesi de League of Legends podcast yayınları oluyor. Spotify League of Legends yayınları yapmayı planlıyor. 

Spotify League of Legends yayınları yapacak

Yaptığı farklı ortaklıklar ile dikkat çeken Spotify, Riot Games ile ilk gerçekleştirmiş olduğu espor ortaklığında  yeni adımlar atıyor. Bu noktada farklı teklifler ile karşımıza çıkmayı planlayan şirket, Riot'un en popüler oyunlarından olan League of Legends için özel ve aynı zamanda küresel ses hizmeti sağlayıcısı haline geldi. Bunun karşılığı ise bir dizi LoL bağlantılı içeriğin Spotify üzerinde yer alacak olması.

Twitter'ın Türkiye'deki Periscope davasında yeni gelişmeTwitter'ın Türkiye'deki Periscope davasında yeni gelişme

Popüler hizmet sağlayıcısı, özellikle LoL ve espor dünyasını merkeze alan orijinal podcast yayınları üzerinde çalışma yapıyor. Şu an için podcast yayınlarının başlangıç tarihi hakkında bir açıklama yapılmamış olsa da bu yıl içinde karşımıza çıkması son derece büyük bir ihtimal olarak duruyor.

Spotify bunların yanı sıra “Official League of Legends” ve “This Is League of Legends” gibi çalma listeleri de dahil olmak üzere yeni oyun müzikleri ve podcast listeleri üzeride çalışmalar yürütüyor. Resmi olarak LoL merkezi oluşturan Spotify, bu noktada ortaklığın hakkını verecek gibi duruyor.

Spotify geçtiğimiz yıldan itibaren özellikle podcast yayınlarını geliştirmek için önemli satın alımlar gerçekleştiriyor. Bu satın alımlara ek olarak yaptığı önemli anlaşmalar da söz konusu. Bu kapsamda başlayan Gimlet Media ve The Ringer’ın satın alınmasının ardından DC evrenini içine alan yeni yapımlar yapmak için ortaklık kurmuştu.

 


İlgili uygulamalar
50.000 Kariyer.net üyesinin kişisel verileri çalındı!50.000 Kariyer.net üyesinin kişisel verileri çalındı!

PAYLAŞ