Spotify, abonelerine ücretsiz Google Home Mini dağıtıyor - Haberler - indir.com

Spotify, abonelerine ücretsiz Google Home Mini dağıtıyor

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 8 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-10-24 21:34:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Spotify geçtiğimiz yıl içerisinde Spotify Family abonelerine ücretsiz bir şekilde akıllı hoparlör dağıtmıştı. Bu yılda kullanıcılarını memnun etmek için harekete geçen Spotify, benzer bir kampanya ile adından söz ettirmeyi başarıyor. Söz konusu bu kampanya kapsamında Spotify, ABD'de yer alan tüm abonelerine Google tarafından üretilen Home Mini adlı akıllı hoparlörü ücretsiz bir şekilde hediye edecek. Bildiğiniz üzere buna benzer bir kampanyayı geçtiğimiz yıl da görmüştük. Bu sefer gerçekleştirilecek olan kampanya için Spotify, Google ile bir anlaşma gerçekleştirdi. Müzik şirketleri arasında dünyanın lider isimlerinden biri haline gelen Spotify, bu kez gerçekleştireceği kampanya kapsamında Google Home Mini akıllı hoparlör hediye ediyor. 

Spotift'ın bu kampanyası maalesef ülkemizde geçerli değildir. Söz konusu bu kampanya ABD'de yaşayan hem yeni hem de mevcut Spotify Premium ve Spotify Premium Family aboneleri için geçerli olacak. Bu aşamada ise ABD'de yer alan kullanıcılar için Spotify Premium aboneliği bulunan kişiler 10 dolardan ve Spotify Premium Family üyeliği ise 15 dolardan satılacak. Ücretsiz olarak Spotify tarafından verilen ve taşınma özelliğine de sahip olan Google Home Mini akıllı hoparlörün etiket fiyatı ise 50 dolar şeklindedir. 

Spotify çalma listesi hazırlayabileeğiniz 5 internet sitesiSpotify çalma listesi hazırlayabileeğiniz 5 internet sitesi

Spotfy, geçtiğimiz yılda benzer bir kampanya yapmıştı

Kullanıcılarını sevindirmek konusunda sıkı çalışmalar yürütmekten geri kalmayan Spotify, kullanıcılarının yüzünü güldürecek bir hediye ile karşımızda. Geçtiğimiz yılda buna benzer bir kampanya ile karşımıza çıkan Spotfy, bu yılda Google Home Mini adlı akıllı hoparlörü hediye ediyor. Şöyle ki Spotfy'ın 2018 yılında gerçekleştirdiği kampanya sadece Spotfy Family üyelerini kapsıyordu ve yine kampanya kapsamında yine kullanıcılara Google Home Mini dağıtılıyordu. Şu an ki kampanya geçtiğimiz yıl gerçekleştirilen kampanyaya göre çok daha geniş kitleyi kapsıyor. Yakın zamanda yapılacak olan bu kampanyadan faydalanmak için çeşitli şartları yerine getirmek gerekiyor. Bu şartlardan biri, geçtiğimiz yıl yapılan kampanyadan faydalanan kullanıcılar maalesef bu yıl ki kampanyadan faydalanamayacaklar. Bu açıdan değerlendirme yaptığımızda zaten stoklarla sınırlı olan kampanyada bu şekilde bir şart koşuluyor olması oldukça mantıklı olarak değerlendirildi. 

Spotify'ın bu teklifinden yararlanmak için yerine getirilmesi gereken bir diğer şart ise tam abonelik şartlarını yerine getirmektir. Yani şöyle ki deneme aboneliğine sahip olan kullanıcılar, indirimli aboneliğe sahip olan kullanıcılar ya da Spotify'a üçüncü bir taraf aracılığı ile abonelik işlemi yapan kullanıcılar müzik şirketi Spotfy'ın ücretsiz bir şekilde dağıtımını gerçekleştireceği Google Home Mini adlı ürünlere sahip olamayacaklar. 

Konu ile ilgili son olarak değerlendirme yapmak gerekirse kampanya Spotify tarafından 22 Ekim tarihinde başlatılacak. Kampanyanın bitiş tarihi ise 15 Kasım şeklinde belirlendi. Sadece ABD Spotify kullanıcılarının yararlanacağı bu kampanya kapsamında sunulan Google Home Mini ile Spotify kullanıcıları bir kez daha sevindirilecek. Söz konusu bu kampanya kapsamında sunulacak olan ürünler stoklarda sınırlı olacağı için bitiş tarihi gelmeden kullanıcıların Google Home Mini adlı ürüne sahip olmaları tavsiye ediliyor. 

 


İlgili uygulamalar
O Spotify özelliği YouTube Music’e geldi!O Spotify özelliği YouTube Music’e geldi!
Spotify yıllardır beklenen özelliğe kavuştuSpotify yıllardır beklenen özelliğe kavuştu
Xbox Game Pass Ultimate aboneliği 6 aylık Spotify hediyesi veriyorXbox Game Pass Ultimate aboneliği 6 aylık Spotify hediyesi veriyor

PAYLAŞ