SpongeBob öksüz kaldı - Haberler - indir.com

SpongeBob öksüz kaldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-29 16:45:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

SpongeBob SquarePants’in yaratıcısı Stephen Hillenburg hayatını kaybetti. İşte meşhur karakterin arkasındaki ismin hayatına dair detaylar.

Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de çok sevilen SpongeBob SquarePant’ın yaratıcısı olan Stephen Hillenburg 57 yaşında vefat etti. Çizgi karakteri ile çok sevilen ve çizgi film dışında pek çok alanda tercih edilen Sünger Bob, yaratıcısının yaşamını yitirmesi ile birlikte öksüz kaldı.

Yeni Bir Sünger Bob Oyunu Geliyor! (Video)Yeni Bir Sünger Bob Oyunu Geliyor! (Video)

Hastalığı biliniyordu

Stephen Hillenburg’un uzun zamandan beri rahatsız olduğu biliniyordu. ALS hastalığı yakalanan ve yoğun bir tedavi gören ünlü ismin, hastalık nedeniyle yaşamını yitirdiği açıklandı. 2017’nin Mart ayı itibari ile başlayan tedavi ünlü isim için bir çözüm getiremezken genç yaşta vefat, pek çok kişiyi derinden üzdü. Daha önce de Marvel‘dan Stan Lee‘nin ölümü benzer bir etki yaratmıştı.

1999 yılında tanındı

İlk kez 1999 yılında TV’de yayınlanmaya başlanan Sünger Bob, 10 dakikalık bölümlerle halinde ekranlara taşındı. TV’de giderek daha fazla ilgi görmeye başlayan çizgi dizi, daha sonrasında farklı ülkelerde de yayına girmişti. IMDB sıralamasında dahi yer edinin çizgi film, 8.1 gibi yüksek bir puan almayı da başarmıştı.

Yeni Bir Sünger Bob Oyunu Geliyor! (Video) 


SPONGEBOB LIGHTS CAMERA PANTS sistem gereksinimleriSPONGEBOB LIGHTS CAMERA PANTS sistem gereksinimleri
SPONGEBOB SQUAREPANTS THE MOVIE sistem gereksinimleriSPONGEBOB SQUAREPANTS THE MOVIE sistem gereksinimleri

PAYLAŞ