SoundCloud'u Instagram Hikayeleri’nde paylaşma özelliği! - Haberler - indir.com

SoundCloud'u Instagram Hikayeleri’nde paylaşma özelliği!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 14 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-24 15:35:00
Editör : Emirkan Damar
Kategori : Donanım

SoundCloud Instagram Hikayeleri üzerinden şarkı paylaşılmasını sağlayan bir özellik getirdi. Benzer bir özelliği Instagram da daha önce kullanıma sunmuştu.

Instagram Hikayeleri açıldığında şarkının bulunduğu albümün kapağı arka plan olarak ayarlanmış oluyor. Buna ek olarak, şarkının adı ve SoundCloud logosu bulunan ve kullanıcıyı şarkının SoundCloud sayfasına götüren bir çıkartma da paylaşımda bulunuyor. Benzer bir özelliği Spotify da geçtiğimiz mayıs ayında duyurmuştu. Instagram kısa süre önce hikayelerde arka plana müzik ekleme imkanı sunmaya başlamıştı. SoundCloud için son zamanlar duyurular bakımından aşırı hareketli geçiyor. Telif hakları konusunda Dubset ile işbirliği yapan şirket, DJ yazılımlarıyla entegrasyon imkanını da duyurmuş ve içerik sahiplerine para kazandıracak Premier programını hayata geçirmişti. SoundCloud Instagram Hikayeleri'nde paylaşım yapma özelliğini hem iOS hem de Android'de kullanıcılara sunuyor.

Google, SoundCloud'un peşindeGoogle, SoundCloud'un peşinde

Yeni Özellik Nasıl Kullanılıyor?

Instagram Hikayeleri üzerinden şarkı paylaşmak isteyen SoundCloud kullanıcılarının öncelikli olarak ekranın altında bulunan paylaşım ikonuna tıklaması gerekiyor. Ardından açılan menüde atılacak adım ise her telefonda değişiyor. Kullanıcılar Instagram ikonuna veya "Instagram Hikayeleri'nde paylaş" yazısına dokunarak seçtikleri şarkıları Instagram Hikayelerine gönderiyor.


Instagram Hesabınız Bu Özellik İle Daha Güvenli OlacakInstagram Hesabınız Bu Özellik İle Daha Güvenli Olacak
Instagram'a Otomatik Engelleme Özelliği GeliyorInstagram'a Otomatik Engelleme Özelliği Geliyor
Instagram'da tıklama dönemi başlıyor   Instagram'da tıklama dönemi başlıyor   

PAYLAŞ