Sosyal Medya Fenomeni Halil Söyletmez

Sosyal Medya Fenomeni Halil Söyletmez "Para Lazım" Diyor

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 13 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-03-11 08:33:03
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Sosyal medya fenomeni olarak hayatımıza giren Halil Söyletmez, son zamanların trendi olan fenomenlerin şarkı çıkarma furyasına katıldı. Para Lazım adlı şarkısı ile uzun süre adından söz ettirecek olan Söyletmez şarkısı ile eğlendirme konusunda zirvede yerini alıyor. İlk olarak YouTuba videoları ile tanıdığımız ve son zamanlarda Vine, Snapchat ve Instagram platformlarında da video çekerek ününü artıran Halil Söyletmez geçtiğimiz günlerde dizi sektörüne de atılarak Kanal D'nin sevilen dizisi Çocuklar Duymasın dizisinin kadrosunda da yer almayı başarmıştı. Şimdi ise Para Lazım şarkısı ile magazin haberlerinde zirvede yerini alıyor. Halil Söyletmez şarkısında Para Lazım diyerek takipçilerinin ilgisini bir kez daha üzerine çekiyor.

Söyletmez 'Para Lazım' Diyor

Sosyal medya platformlarına ilk olarak YouTube ile dahil olan Halil Söyletmez başarılarını Vine,Snapchat ve Intagram üzerinden de artırmaya devam ediyor. Yaptığı işler ile büyük başarılara imza atan ve tanınır bir yüz haline gelen Söyletmez internet fenomeni olmak konusunda oldukça başarılı. Şimdilerde ise magazin haberlerine bomba gibi düşen 'Para Lazım' adlı şarkısı ile gündem olan fenomen Söyletmez, şarkısı sayesinde daha ilk günden YouTube'da 60,000 kişi tarafından dinlendi. Sosyal medya fenomeni olarak başladığı kariyerine oyunculukla devam eden ve bunu da başarı ile gerçekleştirerek kariyerinin zirvesinde yer alan Söyletmez müzik sektöründe de son derece iddialı olduğunu gösterdi. Sosyal medyaların son zamanların vazgeçilmezi olması ile beraber insanların yeteneklerini ortaya çıkarması adına özel bir alan inşa edildi. Halil Söyletmez bu durumu en iyi şekilde değerlendirerek kariyer hayatını doğru ivmede yükseltiyor. Sosyal medya, dizi, sinema ve şimdi de müzik sektöründe yer alarak başarılarını artırmaya yönelik çalışmalarına devam eden Söyletmez üniversite okumamasına rağmen başarının sırrını kendinde keşfederek ilerleme kat etmeye devam ediyor. Birçok sektörden tecrübe edinerek hayatına devam eden Söyletmez, yakın zamanda daha da büyük işler yapacak gibi gözüküyor. 

Başarıları ile zirvede yer almaya hazırlanıyor

Tecrübelerini gün geçtikçe artırarak kendini geliştiren ve son zamanlarda her yaptığı ile adından söz ettirmeyi başaran ünlü fenomeni Halil Söyletmez'in on parmağında on marifet var. Geçtiğiniz günlerde sosyal medya uzmanı olarak da görev yapan Söyletmez, bu başarı ile bir çok ünlünün sosyal medyasını yönetmişti. Kariyer hayatında parlamaya devam eden Halil Söyletmez, çıkardığı şarkının yanı sıra şimdilerde birçok film ve program projesinden gelen teklifleri değerlendirme aşamasında. 2019 yılının şans getirdiği kişilerden biri de şüphesiz ki Halil Söyletmez. Geçtiğimiz günlerde sevilen dizi Çocuklar Duymasın kadrosunda da görev alan ve oyunculuk kabiliyetini ortaya koyan fenomen Söyletmez, müzik piyasasını Para Lazım şarkısı ile sallamayı başardı. Daha ilk günden büyük kitleleri etkisi altına alan ve şarkısını dinletmeyi başaran Söyletmez, yakın zamanda da nişanlısı ile dünya evine girmeye hazırlanıyor. Günden güne ünü büyüyen başarılı sosyal medya fenomeni Halil Söyletmez gelecek zamanlarda başarılarına yenilerini eklemeyi planlıyor.




Halil Söyletmez - Para Lazım


PAYLAŞ