Sony PS 5 için büyük bir güncelleme yayımlayacak - Haberler - indir.com

Sony PS 5 için büyük bir güncelleme yayımlayacak

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 10 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-09-28 18:00:20
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Sony'den yapılan yeni açıklamaya göre, yeni dönemde PS5 için büyük yenilikler içeren bir güncelleme yayımlamayı planlanıyor.

PS5 için ilk büyük güncellemesini geçtiğimiz ay yayımlayan şirket, yeni dönemde çok daha fazla özellik içeren dev bir güncellemeye hazırlandığını duyrudu. PlayStation Blog'da bir yazı yayımlayan Sony'nin kıdemli başkan yardımcısı Hideaki Nishino, şirketin yeni dönem planlarından ilk kez bahsetti. Geçtiğimiz Nisan ayında yayımladığı ilk büyük güncellemeyle 1080p ekranlar ve harici bir USB cihazı ile depolama için 120Hz desteği sunan teknoloji devi, yeni dönemde kullanıcıların karşısında daha büyük değişikliklerle çıkmayı planlıyor. Sony, PS5 için oldukça ilgi çekici yenilikler planlayan Sony, her yeni güncellemede oyuncuların farklı ihtiyaçlarına cevap vermeye devam edecek gibi görünüyor. Öyle ki şirketin PS5 için hala merakla beklenen yenilikleri var. Sony kullanıcılarının özellikle farklı ekran yenileme seçenekleri, yerel 1440p desteği ve cihazdaki klasörlere erişebilme gibi pek çok talebi bulunuyor. Özellikle cihazların 2K monitörlerde 1080p çözünürlükte çalışması, oyuncuların en çok şikayet ettiği noktalardan biri olarak karşımıza çıkıyor.

Sony, Crunchyroll'u Satın AldıSony, Crunchyroll'u Satın Aldı

Sony yeni bir PS5 üzerinde çalışıyor olabilir

Şirketin gelecek planları hakkında önemli açıklamalarda bulunan Hideaki Nishino, Sony’nin yeni dönemde PS5 kullanıcıları için dev bir yenilik listesiyle karşılarına çıkacaklarını belirtti. Kullanıcılardan gelen geri bildirimleri dikkate aldıklarının altını çizen Nishino, heyecan verici ve harika fikirlerle geleceklerini vurguladı. Sony'nin kıdemli başkan yardımcısı Nishino, PS 5 kullanıcılarının yanı sıra cihazla ilgili ailesinden ve arkadaşlarından geri bildirim aldığını itiraf etti. Sony'nin ilgili birimlerinin dikkate değer her fikri masaya koyduğunu da söyleyen Nishino, yeni dönemde öncelikli yapılacaklar listesinde pek çok şeyin olduğunu açıklasa da şirketin yeni dönem planları hakkında ipucu vermekten kaçındı. Ancak Nishino’nun sözlerine bakarsak bu güncellemeyle PS 5 kullanıcıları talep ettikleri pek çok özelliğe kavuşacak gibi duruyor.

 


Sony ücretsiz yükseltme sunmayacakSony ücretsiz yükseltme sunmayacak
Sony, Horizon Forbidden West için geri adım attıSony, Horizon Forbidden West için geri adım attı

PAYLAŞ