Snapchat, popüler mobil oyunu bünyesine kattı - Haberler - indir.com

Snapchat, popüler mobil oyunu bünyesine kattı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 54 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-10-02 09:34:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Bir zamanların adeta en sevilen sosyal medya platformu olan Snapchat, eskiye göre popülerliğini kaybetmiş gibi gözüküyor. Snapchar'de yer alan özelliklerin diğer sosyal medya platformlarında da yer alması üzerine Snapchat eski popülerliğini kaybetti. Bunun üzerine şirket farklı Snachat özelliklerini platforma eklese de popülerliğini geri kazanması için pek faydalı olmadı. Snapchat'in canlanmasını sağlamak adına geliştirici ekip her geçen gün farklı özellikler, sistemler ve içerikler üzerinde çalışıyor.

Şirket, bunun üzerine oldukça sevilen ve büyük bir kitleye sahip olan Subway Surfers oyununu kendi bünyesine kattı. Platform oyunu dünya çapında yayınlamaya başladı. Snapchat, Nisan ayı içerisinde piyasada yerini alan Subway Surfers oyununun çok oyunculu versiyonunu platforma ekliyor. Şöyle ki hatırlamak gerekirse, Snapchat kullanıcılarına arkadaşları ile sohbet penceresi üzerinden oyun oynayabilmeleri için Snap Games adlı bir sistemi platforma eklemişti. Snapchat Subway Surfers oyununun nasıl oynandığı hakkında bilgi almak için yazımızdan faydalanabilirsiniz. 

Subway Surfers Los Angeles Güncellemesi Aldı!Subway Surfers Los Angeles Güncellemesi Aldı!

Snapchat üzerinde Subway Surfers oyunu yayınladı

Snapchat uygulaması sadece video çekilen sohbet edilen ve fotoğraflar üzerinde çeşitli efektler kullanılan bir platform değil aynı zamanda oyun oynayabileceğiniz bir platform ile karşı karşıyasınız. Milyonlarca oyuncu tarafından tercih edilen Subway Surfers oyunu artık Snapchat üzerinde yerini aldı. Oyuncular artık Subway Surfers oyununu Snapchat üzerinden de oynayabilecekler. Bu heyecan verici oyunda zaman geçirmek isterseniz tek yapmanız gereken sohbet çubuğu üzerinde yer alan roket simgesine dokunmak olacak. Söz konusu bu oyun Sobway deneyiminden biraz daha farklı bir deneyim sunacak. 

Halihazırda bulunan gelişmiş düzeyde özellikleri, birbirinden farklı sahneleri ve dikkat çekici içerikleri ile oyuncuların beğenisini kazanan Subway Surfers oyununda zaman geçirmek için cep telefonunuza indirmenize gerek yoktur. Snapchat uygulamasına sahipseniz sizde Subway Surfers oyununu tadabilirsiniz. Subway Surfers oyununun Snapchat'e dahil olması aslında bir ortaklık olarak değerlendiriliyor. Konuyla ilgili olarak SYBO Games’in CEO’su Mathias Gredal Nørvig de şu sözleri söyledi: "Bu özel sürüm ile beraber Snapchat Subway Surfers, oyuncu ağını genişletiyor. Snap Games’te yer almaktan heyecan duyuyoruz. Eğlenmeyi seçen Snapchat’teki hayranlarımıza Snapchat’i genişletme fırsatı sunan ve aynı fikirde olan bir şirketle çalışmak bir kazanç."

Bu heyecan verici Subway Surfers adlı oyunu en fazla sadece 10 oyuncu ile beraber oynayabilirsiniz. Bu heyecan verici oyunda tıpkı klasik Subway oyununda olduğu güzergah boyunca engellere takılmadan ilerleyecek ve ne kadar jeton varsa bunların her birine sahip olmaya çalışacaksınız. Fakat bu sandığınız kadar kolay olmayacak. Jetonları toplamak için hızlı ve dikkatli bir şekilde hareket etmeniz gerekiyor. Oyuna yeni eklenen hızlı seçeneği ile beraber beklemeden hızla oyuna dahil olacak ve yarışa gireceksiniz. Bununla beraber aynı zamanda Arkadaşlarınıza meydan okuyun seçeneği ile beraber de arkadaşlarınızı oyuna davet edeceksiniz. 1 Ekim itibariyle söz konusu bu heyecan verici oyun Snapchat bünyesinde yerini alacak. Sonrasında Snapchat'e girerek sizde milyonlarca kişi gibi Subway Surfers oyununda vakit geçirebilirsiniz. 

 


İlgili uygulamalar
Subway Surfers Rio Güncellemesi Aldı!Subway Surfers Rio Güncellemesi Aldı!
Subway Surfers Yunanistan Güncellemesi AldıSubway Surfers Yunanistan Güncellemesi Aldı
Subway Surfers, 1 Milyar İndirmeye EriştiSubway Surfers, 1 Milyar İndirmeye Erişti

PAYLAŞ