Snapchat bundan böyle kedi ve köpekleri algılayabilecek - Haberler - indir.com

Snapchat bundan böyle kedi ve köpekleri algılayabilecek

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 54 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-24 12:05:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Donanım

Anlık hikaye paylaşmak uygulaması olan Snapchat, yeni geliştirdiği bir özelliği sayesinde bundan böyle köpeklerde ya da kedileri de algılayarak hikayelerinize ortak etme şansı sunuyor. 

Son dönemlerin en eğlenceli ve popüler uygulamalarından bir tanesi olan Snapchat, Instagram ile olan mücadelesinden vazgeçmeyerek yeniliklere devam ediyor. Üstelik firma yeni geliştirdiği bir özelliği ile tüm kullanıcıların kalbinde taht kuracağına inanarak resmi sitesinde duyurusunu yaptı. Her Snapchat kullanıcısının e favori filtresi elbette kedi veya köpek filtreleri idi. Kullanıcıları birbirinden renkli ve eğlenceli bu filtreleri kendi suratlarında denerken bir hayli eğleniyor ve bu filtreleri şimdiye kadar evcil hayvanları üzerinde denemek istiyorlardı. Fakat geliştirilen uygulama insan formatı için geliştirdiği için bu evcil hayvanları filtreler okumuyor ve değişiklik yapmıyordu. 

Snapchat'e Yeni Kedi Filtreleri GeliyorSnapchat'e Yeni Kedi Filtreleri Geliyor

Snapchat sayesinde evcil hayvanlarınızla eğlenceli anlar yaşayabilirsiniz 

Geçtiğimiz günlerde uygulama bir özellik geliştirerek kedi ya da köpekleri algılayabilecek bir formata çevirdi. Bundan böyle kameralarınıza oturtacağınız hayvanlarınız ile birbirinden eğlenceli, renkli ve komik hikayeler paylaşabilir, arkadaşlarınız ile bu deneyimi paylaşabilirsiniz. Bende kedi sahibi olan bir sosyal medya kullanıcısı olarak bu eğlenceli filtreleri bu haberi sizlerle paylaştıktan sonra deneyeceğim. Eminim ki kedim de bu durumdan fazlasıyla eğlenecektir. 

https://www.indir.com/haberler/snapkeep-ile-snapchat-fotograf-ve-videolarini-kaydedin

Snapchat kullanıcıları heyecanlı

Yalnızca bunun daha bir başlangıç olduğunun altını çizen Snapchat, çok daha fazla gelişmenin yolda olduğunu ifade ederek kullanıcıların merakını artırmayı da ihmal etmedi. Özellikle genç nüfus üzerinde daha fazla etki uyandıran Snapchat, bu getirdiği yeni özellik sayesinde önümüzdeki günlerde daha fazla kullanıcıya sahip olacağını düşünüyoruz. 

 


Snapchat CEO’su Evan Spiegel’in Snapchat'te sevmediği 7 şey                         Snapchat CEO’su Evan Spiegel’in Snapchat'te sevmediği 7 şey                         
Snapchat Kullanıcı Rakamları DüşüşteSnapchat Kullanıcı Rakamları Düşüşte
Snapchat'te cinsel görüntülerini paylaşarak aylık 27 bin TL kazanıyorSnapchat'te cinsel görüntülerini paylaşarak aylık 27 bin TL kazanıyor

PAYLAŞ