Slack yeni döneme yeni logo ile devam edecek - Haberler - indir.com

Slack yeni döneme yeni logo ile devam edecek

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 53 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-17 17:50:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Uygulama

Kurumsal iletişim uygulaması olan Salck, halka arz için çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. Halka arz sürecinin 2019 yılı içerisinde bitmesi ve kullanıma sunulması bekleniyor. Firmanın hazırlıkları çerçevesinde attığı son adım ise logo değişikliğine gitmek oldu. Renkli bir sayı işareti şeklindeki eski logonun yerine, firma fırıldak benzeri bir sembol aldı. Bu fırıldağın renk paletine ise bakıldığı zaman, eski logonun renk paleti ile aynı. Aynı zamanda logoya eşlik eden “Slack” yazısının tipinde de bazı değişikliklerin yapıldığı gözlemleniyor.

Bir blog yazısı aracılı ile neden logo değişikliğine gittiklerini açıklayan firma, paylaştığı yazıda şu bilgilere yer veri; “Eski logo yanlış anlaşılmaya son derece açıktı. 11 farklı renk barındırıyordu ve beyaz dışındaki bir arka planın üstüne ya da yanlış bir açıyla yerleştirildiğinde de berbat görünüyordu. Bu da bize fazlasıyla acı veriyordu.”

Mesajlaşma Uygulaması Slack Artık Dahili Görüntülü Görüşme Özelliğine SahipMesajlaşma Uygulaması Slack Artık Dahili Görüntülü Görüşme Özelliğine Sahip

Şirket konu hakkında çok fazla bilgi vermiyor

Günlük kullanıcı sayısı olarak 8 milyonun üzerine çıkmayı başaran Slack, her geçen gün biraz daha yol kat ederek büyüyor. 2019 yılı gelirini %64 oranında artırmayı ve 640 milyon Dolar seviyesine çıkarmayı hedefleyen şirket, yeni bir pazarlama kampanyası başlatmaya da hazırlanan platform, kendisini “işin gerçekleştiği yer” şeklinde tanımlayacak. Halka arz sürecinin hangi aşamada olduğu konusunda net bir bilgi vermeyen Salck, pazarlama faaliyetlerinin öne çıkması ve firmanın süreci hazırlanacağını gösteriyor.

 

 

 


İlgili uygulamalar
Slack nedir ve nasıl kullanılır ?Slack nedir ve nasıl kullanılır ?

PAYLAŞ