Slack İçin Koyu Mod Desteği Betaya Sunuldu - Haberler - indir.com

Slack İçin Koyu Mod Desteği Betaya Sunuldu

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 9 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-03-11 12:16:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Çalışanların ve kurumsalların tercih ettiği iletişim uygulaması olan Slack için kullanıcılara koyu mod seçeneği test edilmeye başlandı. Piyasada bulunan neredeyse her uygulama için bir koyu mod desteği getirildiğini görüyoruz. Son olarak Facebook’un mesajlaşma servisi Messenger için ve Windows 10 tarafında ise Mail uygulaması için çeşitli hamleler görmüştük. Henüz bu yeni karanlık mod desteği Slack tarafında kullanıcılar için açılmış değil. Ancak şuan için bir kısım beta test kullanıcısı tarafından deneyimlenebiliyor. 9to5Google ve 9toMac kaynaklı sitelere göre Android ve iOS uygulamaları için güncellemenin geleceği haberi veriliyor. Şuan için test edilmekte olduğu ve bu özelliğin nasıl aktif edilebileceği de ifade ediliyor.

Slack İçin Koyu Mod Desteği Geliyor

Slack moru sevmedi! İşte yeni logoSlack moru sevmedi! İşte yeni logo

Koyu moda henüz gelmeden erken bir şekilde erişmek için Slack’in beta test programına dahil olmanız gerekiyor. Slack’in beta programına katılmak için ise Ayarlar sayfası üzerinden en alt bölümde yer alan Join Beta bağlantısı ile geçiş yapmak mümkün olacaktır. O bağlantı üzerinden tıkladığınız zaman açılacak olan sayfada e-posta ve isim gibi bilgileri doldurun. Daha sonra uygulama sizlere çeşitli yönergeler verecektir ve Ayarlar içerisine koyu modu aktif edebileceğiniz seçenek kısmı eklenecektir. Android uygulaması tarafında ise beta sürümünü aktif etmek için uygulamayı yeniden başlatmak gerekirken, iOS tarafından otomatik olarak bir geçiş sağlanabiliyor.

Slack nedir ve nasıl kullanılır ?

Bildiğiniz üzere Android’in yeni sürümü olması beklenen Android Q ile beraber ise Google’ın yerleşik sistemine bir koyu mod desteği getireceği bekleniyor. Varsayılan uygulamalar için de bir koyu mod desteği gelmesi beklenirken, bir geliştirici tarafından Google Chrome için ilk bahar dönemi işaret ediliyor. Koyu mod hem gece kullanımlarında işe yararken hem de pil ömrünü olumlu bir yönde etkiliyor. Bakalım Slack için nasıl bir mod sunulacak göreceğiz.


İlgili uygulamalar
Slack, Günlük 10 Milyon Aktif Kullanıcı barajını aştıSlack, Günlük 10 Milyon Aktif Kullanıcı barajını aştı

PAYLAŞ