Sigortayeri; Yeni Nesil Sigortacılık Uygulaması - Haberler - indir.com

Sigortayeri; Yeni Nesil Sigortacılık Uygulaması

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 14 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Size özel tekliflerle uygun fiyata sigortacılık ürünlerini sunan sigortayeri.com platformu, mobil cihazlar için geliştirilen Sigortayeri mobil uygulamasını indirmeye sundu.

Sigortayeri mobil uygulaması ile araç sahipleri neredeyse hiçbir bilgi girişi yapmaya gerek kalmadan ruhsatta bulunan QR kodu okutarak trafik sigortası tekliflerine saniyeler içinde ulaşabiliyor.

Kasko ve konut sigortasında ise gerekli bilgilerin müşteriden alınmasının ardından müşteri, sigorta uzmanları tarafından aranıyor ve kendisine sunulan karşılaştırmalı teklifler ile ihtiyacına en uygun sigortaya en iyi fiyat garantisiyle sahip olabiliyor. Tüm bunların yanı sıra müşteriler, DASK ve seyahat sigortasında ise karşılaştırmalı tekliflere sadece 3 adımda kolayca ulaşabiliyor ve alternatifli ödeme seçenekleriyle satın alabiliyor.

Sigortayeri

Sigortayeri mobil uygulaması ile Mobil Kaza Tespit Tutanağı da kolayca hazırlanıyor. Kazanın gerçekleştiği yer GPS üzerinden tespit ediliyor, kazanın oluş şekli kağıt veya form kullanmadan kroki üzerinde işaretleniyor, kaza anı fotoğrafları çekiliyor, araç ve poliçe bilgilerine hızlıca erişiliyor ve kolayca hasar dosya numarasının oluşturulması sağlanıyor.

Uygulamada yer alan Hasar Merkezi desteği ile, hasar sonrası ne yapılacağı da adım adım takip edilebiliyor ve kontrol listesinden hangi evrakların temin edilmesi gerektiği görüntülenebiliyor.

Sigortayeri mobil uygulaması tüm bu özelliklerinin yanı sıra Sesli Komut Özelliği ile uygulama içerisinde dolaşma, Vade Hatırlatıcım ile vade tarihi için hatırlatma, Acil Yardım Butonu ile acil durumlarda Sigortayeri Destek Hattı'nı hızlıca arayabilme, 'Sigortayeri.com'dan daha önce alınmış tekliflere ve poliçelere ulaşabilme, kampanyalardan haberdar olma gibi birçok imkan sunuyor.

Ayrıca Sigorta Asistanım ile müşteri olan ya da olmayan herkes, sigortacılıkla ilgili tüm sorularına Whatsapp, Skype, SigortayerineSOR, 7/24 Müşteri Hizmetleri'nden cevap alabiliyor.

Tamamen ücretsiz olarak şu an için sadece iOS 7.0 veya üstü yazılım kullanan iPhone, iPad ve iPod touch kullanıcıları için yayınlanan Sigortayeri mobil uygulamasını aşağıdaki bağlantı aracılığıyla indirebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ