Signal yeni bir güncelleme aldı - Haberler - indir.com

Signal yeni bir güncelleme aldı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 31 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-01-26 12:01:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Bir süredir gizlilik sözleşmesiyle gündemden düşmeyen WhatsApp kullanıcı sayısı kaybetmeye devam ederken, Signal kullanıcıları için yeni bir özellik daha yayımladı.

Her geçen gün kullanıcı sayısını arttırmaya devam eden Signal, bazı ülkelerin en çok indirilenler listelerine de girmeyi başarmış durumda. Kullanıcı sayısının artmaya başlamasıyla uygulamayı daha verimli hale getirmek isteyen şirket bu gün yeni bir özellik daha yayımladı. İşlevsel özelliklerle donatılan Signal'de kullanıcılar artık daha kaliteli görüntülü sohbetler yapabilecekler.

Signal bazı ülkelerde WhatsApp'ı geçtiSignal bazı ülkelerde WhatsApp'ı geçti

Elon Musk'ın açıklamaları yanlış bir Signal şirketinin değerinin yüzde 13 kat artmasına neden oldu

Signal’e gelen yeni güncellemeyle birlikte pek çok yeni özellikte kullanıcıların beğenisine sunuldu. Uygulamayı daha verimli hale getiren şirketin yayımladığı yeni güncelleme uygulamanın daha az veri tüketmesini sağlarken aynı zamanda pek çok işlevsel özelliği de beraberinde getiriyor. 

Yeni güncellemeyle birlikte Signal'e gelen özellikler

  • Arama sırasında veri kullanımını azaltmak için yeni bir ayar uygulamaya eklendi.
  •  Arama esnasında otomatik olarak eklenti indirmelerini durdurma özelliği geldi. Böylece kullanıcılar arama sırasında eklenti indirmelerini istedikleri zaman durdurup devam ettirebilecekler.
  •  Görüntü sıkıştırma kalitesi iyileştirildi.
  •  Profil resimleri artık tam ekran şeklinde görüntülenebilecek.
  •  Başka uygulamalardan paylaşım yaparken Signal sohbetleri artık önerilerde gözükecek. Bu ayar ise istenildiği zaman açılıp kapatılabilecek.
  •  İsteğe bağlı olarak nasıl olduğunuzu veya “Hakkınızdaki” yeni bir şeyi Signal profilinize yazabileceğiniz bir özellik kullanıma sunuldu.
  •  Yeni güncellemeyle beraber sohbet duvar kağıtları geldi. Böylece kullanıcılar her sohbete ayrı bir duvar kağıdı seçebilecekler.
  •  Genişletilmiş sohbet listesi ön izlemeleri sayesinde, gönderenin adı artık grup sohbetlerinde görüntülenebilecek.
  •  Bu güncelleme, Miguel Ángel Camprubí’nin ilk resmi animasyonlu Signal çıkartma paketi olan “Day by Day” ile birlikte animasyonlu çıkartmalar için destek sağlar. Signal Desktop’ta kendi APNG animasyonlu çıkartma paketlerinizi oluşturabilir ve çıkartma paketlerini birden fazla sohbetle paylaşabilirsiniz.

 


Signal için yeni bir özellik yoldaSignal için yeni bir özellik yolda
Signal yoğunluktan çöktüSignal yoğunluktan çöktü

PAYLAŞ