Shutterstock WordPress eklentisi yayımlandı - Haberler - indir.com

Shutterstock WordPress eklentisi yayımlandı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 0 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-12-25 17:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Shutterstock kullanıcılarına geniş bir kütüphane sunan resmi WordPress eklentisi ortaya çıktı. Tam olarak 17 yıldır stok fotoğraf, video, müzik ve şablonlar sunan Shutterstock şimdi ise bir resmi WordPress eklentisi yayınladı. Söz konusu bu eklenti sayesinde site sahipleri platformun telifsiz bir şekilde içeriğine direk olaran WordPress üzerinden erişim sağlayabilirsiniz. 

Shutterstock WordPress eklentisi neler sunuyor?

Bundan 7 yıl önce Shutterstock, üçüncü taraf bir geliştirme şirketi kullanan iştirakler için bir eklenti yayınlamıştı fakat bu eklenti sayesinde çok fazla ilgi görmemişti. Yeni sunulan bu blok tabanlı eklenti ise ticari stok fotoğrafçılığı arayan WordPress site sahipleri için daha geniş bir seçenek sunuyor. Söz konusu bu eklenti ile kullanıcıların Shutterstock'un 340 milyon görsellik kitaplığında arama yapılmasına ve metin içeriğine göre öneriler almasına imkan tanınıyor. Kullanıcılar kendi sayfalarına ve yazılarına ön izleme görüntüleri yerleştirebilecek, tek bir tıklama ile lisanas verebilecek, görüntüleri ve editoryal içeriği indirerek yayınlayabilecekler. 

Shutterstock'un eklentisi, yazarların resim ön izlemeleri eklemelerine izin verirken, resim lisansını düzenleyiciler ve yöneticilerle sınırlı kılabilecek. Eklentinin aynı zamanda kullanıcının lisans geçmişine erişim bulunuyor. Bu sayede daha önce Shutterstock'ta lisanslanmış olan herhangi bir içerik indirilebiliyor. Bu eklenti, varsayılan olarak sadece sınırlı bir kitaplığa erişim sunuyor. Tam koleksiyon ise mevcut aboneliği olan Shutterstock müşterilerine yönelik durumdadır. 

Resmi olan eklenti sürümünün yanı sıra Shutterstock, WordPress.com VIP ile yeni bir ortaklık gerçekleştirildiği de duyuruldu. Platform artık Automattic’in kurumsal müşterileri için yayınlama iş akışını düzene sokan hizmetin öne çıkan teknoloji ortaklarından birisi oldu. Shutterstock eklentisi, ister bir taslak oluşturuyor ister tam bir makale yayınlıyor olun, yaratıcılığın karmaşıklığını ortadan kaldıracak ve size zaman kazandıracak. Konuyla ilgili olarak elde edilen bilgiler şu an için bunlarla kısıtlı olup kullanıcılara sorunsuz bir kullanım sunulacak. 

 





PAYLAŞ