Shazam, iOS 14 için widget özelliği kazandı - Haberler - indir.com

Shazam, iOS 14 için widget özelliği kazandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-02-05 19:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Uygulama

Uzun yıllar kullanılan Shazam uygulaması iOS 14 için yeni bir güncelleme aldı. Söz konusu bu uygulama artık, geçtiğimiz yıl Aralık ayı içerisinde tanıtımı yapılan ve büyük bir arayüz revizyonu sunan iOS 14 için daha kullanışlı olarak değerlendiriliyor. Bu güncelleme ile beraber, popüler müzik uygulaması artık iPhone ve iPad için ana ekran widgetlerine sahip olacak. Söz konusu bu yeni widget’lar kullanıcıların uygulama tarafından tanımlanan en son şarkılara hızlı erişim sağlamasında yardımcı oluyor.

Apple, Shazam’ı yenilemeye devam ediyor

App Store üzerinden yayınlanan iOS için Shazam uygulamasının 14.4 sürümü, iPhone ve iPad kullanıcıları için üç ana ekran widget'ı ekliyor. Burada yer alan her üç widget, sürüm notlarında da belirtildiği üzere, Shazam ile yakın zaman içerisinde keşfedilen şarkılar gösteriliyor. 

Shazam Android Uygulamasına Muhteşem Bir Özellik EklendiShazam Android Uygulamasına Muhteşem Bir Özellik Eklendi

Cihazın ana ekranına Shazam'ın widget'ını eklediğinizde bir bakışla şakı geçmişini görebileceğiniz gibi buna ek olarak, widget'ları istediğiniz tarzda eklemeniz de mümkün kılınıyor. Daha küçük widget sadece Shazam uygulaması aracılığıyla bulunan son şarkıyı gösterirken, orta ve büyük widget'ler keşfedilen dört farklı şarkıyı da gösterebiliyor. Bunun yanı sıra widget üzerine dokunarak, şarkı ile ilgili olarak daha fazla detay elde edebilirsiniz. Burada aynı sanatçının diğer şarkılarını video kliplerini ve Apple Music ile entegrasyonu içeren bir sayfaya da gidebilirsiniz. Konu ile ilgili olarak elde edilen bilgiler şu an için bu kadar olup gelecek günlerde Shazam ile ilgili daha fazla bilgi elde edilmesi bekleniyor. 

 

 


İlgili uygulamalar
Apple yatırım yaptıktan sonra Shazam büyük atılım gösterdiApple yatırım yaptıktan sonra Shazam büyük atılım gösterdi
Shazam 3 ay ücretsiz Apple Müzik hediye ediyorShazam 3 ay ücretsiz Apple Müzik hediye ediyor
Shazam Apple Music desteği alıyor!Shazam Apple Music desteği alıyor!

PAYLAŞ