Sanal sinema özelliği sunan Netflix eklentisi - Haberler - indir.com

Sanal sinema özelliği sunan Netflix eklentisi

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 6 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-20 10:30:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Uygulama

Dünyayı saran virüs salgınının etkisi ile dünya çapında karantina seferberliği başlamış oldu. Bu seferberlik sonrası evlerinde kalan kişiler de sosyalleşemediği için çeşitli yollara başvurdular. Sosyalleşmenin bir yolu olan Netflix Party isimli bir eklenti tanıtımını bu yazımızda okuyacaksınız. Bu eklenti, sanal sinema gibi çalışacak ve insanların birlikte film-dizi izlemesine imkan sağlayacak.

Dünya üzerinde büyük bir yayılım gösteren ve neredeyse her yerde etkisini sürdüren Corona Virüsü salgını, son yıllarda eşi görülmemiş bir karantinaya sebep oldu. İnsanların çok büyük kısmı evlerinde karantina altında yaşamaya başladı. Bu durum ilk etapta sorun olmasa da zaman geçtikçe zor bir süreç olmaya başladı. 

Resmi olarak tanıtılan Samsung Galaxy M21 özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan Samsung Galaxy M21 özellikleri ve fiyatı

Bu durumun farkına varan şirketler, insanların evlerinde daha rahat zaman geçirebilmeleri için adımlar atıyorlar. Bugün sizlere tanıtımını yapacağımız bir eklenti olan Netflix kullanıcılarının çok işine yarayacak gibi gözüküyor. Netflix Party isimli eklenti sayesinde film izlerken sohbet edebileceksiniz. Bu sistem, platformdaki  içerikleri arkadaşlarınızla birlikte izlemenize olanak tanıyor. Bir nevi sanal sinema sistemi olarak çalışan Netflix Party, belirlediğiniz dizi veya filmi arkadaşlarınızla aynı anda izleyip, durdurmanızı sağlıyor.

Film, kenarda oynatılırken sağ tarafta yer alacak bir metin çubuğu üzerinden arkadaşlarınızla mesajlaşabilecek, film hakkında konuşabileceksiniz. Daha önce başka platformlarda gördüğümüz bu özelliğin Netflix’te olması pek çok kişi tarafından olumlu karşılanacaktır. 

Netflix eklentisini hemen denemek için buraya tıklayabilirsiniz. Bu özellik sayesinde, arkadaşlarınızla film izlerken de sosyalleşebileceksiniz.

Eğer Netflix'in bu özelliğini diğer platformlar için de kullanmak istiyorsanız; YouTube, Vimeo, Dailymotion gibi platformlardaki videoları ortaklaşa izlemenize yarayan Wath2Gether platformuna göz atabilirsiniz. Ayrıca bir Google Chrome ve Firefox uzantısı olan Metastream de arkadaşlarınızla bir şeyler izlemek istediğinizde güzel bir alternatif oluşturuyor.


İlgili uygulamalar

PAYLAŞ