Samsung yeni ekran tedarikçisini duyurdu - Haberler - indir.com

Samsung yeni ekran tedarikçisini duyurdu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 51 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-08-18 11:00:01
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Geçen yıl Samsung , Suzhou'daki LCD üretim hattını TCL Technology'ye e Güney Koreli satmıştı. Şimdi yeni bir adım atan şirket Çin merkezli teknoloji şirketi TCL ile yeni bir iş birliği yaptı. Şimdi, her iki şirket de ilişkilerini bir sonraki seviyeye taşıyor gibi görünüyor.

Konuyla ilgili yayımlanan raporlara göre, TCL şimdi Samsung Electronics'e akıllı telefonlar için OLED paneller tedarik edecek. Samsung'un şimdiye kadar ekran paneli ihtiyaçları için kendi yan kuruluşuna güvendiği göz önüne alındığında bu gelişmenin akıllı telefon dünyası için şaşırtıcı olduğunu söylemeden geçemeyiz.

Uygun fiyatlı TCL 20 özellikleri belli olduUygun fiyatlı TCL 20 özellikleri belli oldu

TCL ve Arçelik'ten önemli iş birliği! TLC Türkiye'de üretime başlıyor

Şirketlerin yaptığı anlaşma ilk olarak DigiTimes tarafından bildirildi ve daha sonra China Securities Journal'dan "TCL China Star'ın Samsung Electronics'e akıllı telefonlar için OLED panelleri tedarik edeceğini" iddia eden başka bir raporla doğrulandı .

Bu, TCL'nin Samsung için ilk kez bir tedarikçi olmayacağı, ancak TCL'nin akıllı telefonları için Samsung'a ilk kez OLED panel tedarik ettiği anlamına geliyor. TCL ayrıca Samsung'un Akıllı TV'ler için LCD panel gereksinimlerinin yüzde 15'inden fazlasını sağlıyor ve Güney Koreli dev, onun ikinci en büyük müşterisi.

Geçen hafta, bu yılın ilk yarısına ilişkin mali sonuçlarını açıklayan TCL Technology, faaliyet gelirini yıllık yüzde 153.29'luk bir artışı temsil eden 74.299 milyar yuan olarak açıkladı. Şirket, bu yılın ilk yarısındaki tüm OLED sevkiyatlarının geçen yılınkini aştığını ve pazar payının da arttığını ve bunun sonucunda dünya çapında dördüncü sırayı aldığını da sözlerine ekledi.

 

 


TCL, katlananbilen ve uzayabilen ekranlı konseptini tanıttıTCL, katlananbilen ve uzayabilen ekranlı konseptini tanıttı
TCL 20 SE Türkiye'de satışa sunulduTCL 20 SE Türkiye'de satışa sunuldu

PAYLAŞ