Samsung Pay Card'ı resmi olarak tanıttı - Haberler - indir.com

Samsung Pay Card'ı resmi olarak tanıttı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 2 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-06-26 18:01:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Akıllı Telefonlar

Dünyanın en büyük akıllı telefon üretici firmalarından birisi olan Güney Koreli şirket Samsung, Avrupa'nın önde gelen fintech şirketlerinden birisi olan Curve ile ortak olarak geliştirdiği yeni dijital ödeme yöntemi Samsung Pay Card'ı duyurdu.

Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung, dijital bankacılık platformu Curve ve ABD'li finans şirketi Mastercard iş birliğine geliştirmiş olduğu Samsung Pay Card'ın tanıtımını yaptı. Yeni dijital ödeme çözümü, Samsung müşterilerine yalnızca bir harcama kanalı üzerinden mali vaziyetlerini çok daha esnek, basit ve güvenli bir biçimde yönetmeyi vadediyor.

Samsung Galaxy A21s Türkiye'de satışa çıktıSamsung Galaxy A21s Türkiye'de satışa çıktı

Birden fazla ödeme kartını bir araya getiren ve bir kullanıcının yalnız bir kattan ödeme ve para çekme yapmasına imkan sağlayan Curve tarafından destek gören Samsung Pay Card, mobil cihazlarının rahatlığı ile müşterilere gerçek bir dijital cüzdan deneyimi sunacak. Bununla birlikte Samsung Pay Card'ın Apple Card gibi müşterilerin yapmış olduğu harcamaların belli kısmını nakit olarak kazanacakları bir özelliğe sahip olup olmayacağı şimdilik bilinmiyor. 

Samsung Pay Card, harcamaları çok daha esnek, basit ve güvenli bir şekilde yönetmeyi vadediyor

Konuyla alakalı olarak Samsung İngiltere ve İrlanda Kurumsal Başkan Yardımcısı Conor Pierce şu açıklamada bulundu:

Curve ile ortaklaşa geliştirdiğimiz dijital ödeme çözümümüz, bu yıl içinde Samsung müşterileri için Samsung Pay üzerinden satışa sunulacak. Kullanıcılara yeni bir ödeme deneyimi sunacak olmaktan memnuniyet duyuyoruz.

Samsung olarak yapmış oldukları her şeyin merkezinde müşterilerin yer aldığını belirten Prierce açıklamalarına şöyle devam etti.

Bu yüzden en iyi teknoloji, hizmet ve çözümleri yaratmak için çalışıyoruz. Curve tarafından desteklenen Samsung Pay Card, Samsung Pay hizmetimizi genişletmemize izin vererek, sadık müşterilerimize her zamankinden daha fazla avantaj ve ödül sunuyor.

Curve Kurucusu ve CEO'su Shachar Bialick ise şu açıklamada bulundu:

Hem Samsung hem de Curve, kendi sektörlerinde dikkat çekici şeyler yapıyor. Dünyanın en yenilikçi şirketlerinden ikisinin kurduğu bu yeni ortaklık, heyecan verici bir ürünün doğmasını sağladı.





PAYLAŞ