">
Samsung Galaxy Watch Active2’nin aktif yaşam özellikleri ile dikkat çekiyor - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy Watch Active2’nin aktif yaşam özellikleri ile dikkat çekiyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 3 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-01-10 19:50:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Teknoloji

Akıllı cihaz teknolojisinin önde gelen şirketlerinden birisi olan Samsung, akıllı saati Galaxy Watch Active2, nabız ölçümünde egzersiz takip özelliklerine kadar daha sağlıklı bir hayatın kapılarını aralayan yeteneklerle donatılmış bir şekilde geliyor. 

Pi gücü ve tasarım özellikleriyle dikkat çeken Samsung Galaxy Watch Active2, aynı zamanda aktivite takip özelliği ile sağlığına özen gösteren kullanıcılar için oldukça geniş yelpazede yetenekler sunarak rakiplerine gözdağı veriyor. Akıllı telefonunuzla bağlantı kurarak bildirim ve çağrılarınızı bileğinize ileten akıllı saat, aynı zamanda gelişmiş aktivite takip özelliklerini de bünyesinde barındırarak kullanıcılara sunuluyor. Gün içindeki aktifliğinizi belirleyen akıllı saat, günlük hedeflerinize erişmenizde siz kullanıcılara yardımcı oluyor. Etkinlik başlığı adı altında gün içinde yakmış olduğunuz kalorileri gösteren cihaz, antrenman sürenizin yanı sıra saat başı hareketliliğinizi de ölçümlüyor. Günlük hareketliliğin yanı sıra spor tutkunları içinde gelişmiş aktivite takibi özellikleri öne çıkıyor.

Samsung Galaxy S20 ailesi beklentileri karşılıksız çıkarabilirSamsung Galaxy S20 ailesi beklentileri karşılıksız çıkarabilir

Samsung Galaxy Watch Active2 otomatik takip özelliğine sahip olarak geliyor

Samsung'un akıllı saati hareket takibi yapabildiği için yüzme sporunun da dahil olduğu yedi egzersiz türünü otomatik olarak algılayabiliyor. Bu şekilde saati taktıktan sonra doğrudan spor yapmaya başlayabilirsiniz ve yedi ana başlık altında egzersiz takibi için özel ayarlar yapmanız gerekmiyor. 

Vücut sağlığının yanı sıra zihin sağlığına da önem veren akıllı saat, günlük stres seviyenizi de ölçümleyerek raporlayabiliyor. Bu şekilde yoğun stresli olduğunuz zamanlarda size sunmuş olduğu yöntemler ile stres seviyenizi normal düzeye çekebiliyorsunuz. Sağlık takibine oldukça imtiyazlı bir biçimde önem veren cihaz, arka yüzeyinde yer alan sekiz foto diyot ile nabız takibinizi de yapabiliyor. Nabız seviyenizin normalin dışına çıkması durumunda size uyarıda bulunan akıllı saat, sağlıklı bir hayat için ihtiyaç duyduğunuz özellikleri tek bir gövdede bir araya getirebiliyor. 

Şık tasarımı, dikkat çekici pil ömrü, uyku takibi özellikleri ve gelişmiş aktivite takip yetenekleriyle Galaxy Watch Active2, ihtiyacınız olan tüm özellikleri tek bir modelle sunmayı başarıyor. 


Samsung Galaxy Watch Active2

?rel=0" width="700" height="394" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen">

PAYLAŞ