Samsung Galaxy Tab A Tanıtıldı: Özellikleri ve Fiyatı - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy Tab A Tanıtıldı: Özellikleri ve Fiyatı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 17 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-07-05 17:03:03
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Güney Koreli marka Samsung’un en yeni tablet modeli Galaxy A 8 2019 modeli tanıtıldı. Tablet ailesinin en yeni ürünü olan bu model internet sitesi üzerinden duyuruldu. Model ayrıca ücretsiz YouTube Premium ve Spotify aboneliklerine sahip olarak geliyor. Samsung’un bu yeni tableti Galaxy Tab A 8 inç 2019, resmi internet sitesi üzerinden duyuruldu. Tasarımı ile oldukça şık olmayı başaran bu model 8 inçlik büyüklüğü ile geliyor. TFT bir ekrana sahip olan bu tablet 16:10 ekran oranına sahip durumda ve 4 çekirdekli bir işlemciden gücünü alıyor. Bu işlemci ise 2.0 GHz çalışma hızı sunabiliyor.

Samsung Galaxy Tab A 8 2019

Yeni Galaxy Tab A 2018 TanıtıldıYeni Galaxy Tab A 2018 Tanıtıldı

2 GB RAM desteğine sahip olan modelde 32 GB dahili depolama alanı bulunuyor. Ayrıca 512 GB’a kadar microSD kart desteğinin de olduğunu belirtelim. Bu sayede kullanıcıların depolama alanı sorunu da çözülmüş oluyor. 8 Megapiksellik arka kameraya sahip olan bu cihazda 2 megapiksellik bir ön kamera bulunuyor. Bu seviyenin görüntülü aramalar için oldukça yeterli olduğunu belirtelim. Tüm bu özellikler yanında ayrıca çocuklar için geliştirilen Kids Home modu bu tablette destekleniyor.

Diğer yandan bu cihazı satın alımla beraber 3 ay boyunca Spotify Premium aboneliği ve 2 aylık YouTube Premium aboneliği de ücretsiz olarak Samsung tarafından hediye ediliyor. Cihazın fiyat ve piyasaya giriş tarihi henüz açıklanmış değil.  


Samsung Galaxy Tab S4 TanıtıldıSamsung Galaxy Tab S4 Tanıtıldı
Galaxy Tab A Plus 2019 hakkında bilgiler geldiGalaxy Tab A Plus 2019 hakkında bilgiler geldi

PAYLAŞ