Samsung Galaxy S21 FE özellikleri netleşmeye başladı - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy S21 FE özellikleri netleşmeye başladı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 55 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-07-09 15:30:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Samsung Galaxy S20 FE’de yaşadığı Exynos sıkıntısının ardından cihazı Snapdragon 865 işlemciyle satışa çıkarmıştı. Ülkemizde henüz yeni satışa çıkan bu modelin ardından Galaxy S21 FE’nin özellikleri de netleşmeye başladı.

Bir önceki seride olduğu gibi bu modeli de farklı renk seçenekleriyle sunmayı planlayan Samsung’un Galaxy S21 FE 5G olduğu düşünülen bir telefon birkaç gün önce FCC’den geçmişti. Bu cihaz hakkındaki bazı bilgilerin ortaya çıkmasını sağlamıştı ki Galaxy S21 FE’nin Çin versiyonu şimdi de TENAA’da görüntülendi.

Samsung'un bir saati daha yolun sonuna geldiSamsung'un bir saati daha yolun sonuna geldi

MyFixGuide tarafından aktarılan bilgilere göre cihaz  SM-G9900 model numarasıyla listeleniyor. Ayrıca ABD’de satışa sunulacak olan Galaxy S21 FE modelinin SM-G990U etiketini kullanacağı da tahmin ediliyor. Tüm bunlara ek olarak TENAA listelenen cihazın 5G bağlantılı çift SIM desteğine sahip olacağı da aktarılmakta.

Galaxy S21 FE özellikleri

Cihazın TENAA’da listelenmesiyle birlikte tasarım özelliklerine dair bilgilerde ortaya çıktı. Listede yayımlanan verilere göre Galaxy S21 FE 7,9 mm kalınlığında ve 155.7 mm uzunluğunda. Eni “4.5mm” olarak belirtilen cihazın bir hata üzerine böyle yazılmış olduğu düşünülüyor. Geçtiğimiz sene tanıtılan Galaxy S20 FE modeline baktığımızda cihaz 159,8 mm uzunluğunda, 74,5 mm eninde ve 8,4 mm kalınlığındaydı. Galaxy S21 FE’nin daha küçük bir tasarıma sahip olması kullanımını daha kolaylaştıracak gibi görünüyor.

Samsung Galaxy M52 5G’nin kamera özellikleri sızdırıldı

Raporda yer alan bilgilere göre 4,370 mAh batarya kapasitesine sahip olan cihaz, 6,4 inçlik bir ekranla karşımıza çıkıyor. Samsung’un genelde Exynos ve Snapdragon versiyon olarak iki farklı model olarak çıkarttığı için telefonların birinde 4.500 mAh değerinde bir bataryayla karşılaşmamızda oldukça yüksek bir ihtimal. Bu ayrıntılara ek olarak FCC listesinde Galaxy S21 FE’nin 45W hızlı şarj desteğinin olacağı da belirtilmekte. Bunun yanı sıra cihazda Wi-Fi 6 desteği, Bluetooth 5.0 desteği, NFC ve Kablosuz şarj olma gibi ağ bağlantıları da bulunuyor.

Bunların yanı sıra cihazların Çin ve ABD versiyonlarında birkaç farklı özellik olacağına dair sızıntılar var. Samsung’un Galaxy S21 FE modelini Temmuz ayı sonlarında ya da Ağustos ayı başlarında piyasaya sürüleceği söylenen Galaxy Z Fold 3’ten hemen sonra piyasaya sürümesi bekleniyor. Cihazın ülkemize Exynos işlemciyle mi yoksa Snapdragon işlemciyle mi geleceği konusunda da henüz herhangi bir bilgi bulunmuyor. Ancak umuyoruz ki cihaz ülkemizde Qualcomm işlemciyle giriş yapar. Bunun yanı sıra telefonun fiyat etiketine dair de henüz bir bilgi yok. Samsung Galaxy S21 FE modeli hakkındaki yeni sızıntılardan sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz.

 


Samsung kullanıcıların kendi işletim sistemine geçmesi için uyardıSamsung kullanıcıların kendi işletim sistemine geçmesi için uyardı
Samsung Galaxy Buds 2'nin bir özelliği daha sızdırıldıSamsung Galaxy Buds 2'nin bir özelliği daha sızdırıldı

PAYLAŞ