Samsung çıkarılabilir bataryayı geri getiriyor - Haberler - indir.com

Samsung çıkarılabilir bataryayı geri getiriyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 58 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-06-24 16:31:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Akıllı Telefonlar

Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung'un, çıkarılabilir batarya özelliğini geri getirdiği uygun bütçeli akıllı telefonu, Bluetooth SIG sertifika belgesinde ortaya çıktı. Söz konusu belgede, şu ana kadar SM-A013F model numarası ile bilinen cihazın, Galaxy A01 Core şeklinde adlandırıldığı görülüyor.

Dünyanın en çok tercih edilen akıllı telefon üreticisi olan Samsung, özellikle gelişmekte olan ülkelerdeki kullanıcılara hitap edebilecek yeni bir bütçe dostu akıllı telefon modeli tanıtmaya hazırlanıyor. Çok eski modellerinde olduğu gibi çıkarılabilir batarya ile geleceği söylenen akıllı telefon, sızdırılan Bluetooth SIG sertifikası ile resmiyet kazandı.

Samsung Galaxy A51 kullanıcılarının yüzünü güldürecek güncellemeSamsung Galaxy A51 kullanıcılarının yüzünü güldürecek güncelleme

Dahası, söz konusu sertifika telefon hakkında ilginç bir ayrıntı da ortaya koyuyor. Samsung'un gizemli bütçe dostu akıllı telefonu şu ana kadar SM-A013F model numarası ile tanınıyordu. Bu da bazı insanların, telefonun "Galaxy A01'e" ismi ile piyasaya çıkarılacağını düşünmesine sebep oldu.

Çıkarılabilir bataryaya sahip Samsung Galaxy A01 modelinin Bluetooth SIG sertifikası

Bugün paylaşımı yapılan Bluetooth SIG sertifikasına göre model numarası SM-A013F olan cihaz, Galaxy A01 Core adı ile raflarda yerini alacak. Samsung'un Core ismini taşıyan en son modeli Galaxy J2 Core’u (2020) nisan ayında Hindistan’da piyasaya sürülmüştü.

Sertifikaya göre çift SIM özelliğine sahip olacak olan Samsung Galaxy A01 Core, 1 GB RAM ile eşleştirilen bir MediaTek MT6739WW yonga seti ile donatılacak. Pek çok kullanıcıyı memnun edecek çıkarılabilir pil ise 3.000 mAh kapasiteye sahip olacak. Yazılım tarafında Android 10'u veya 2GB'tan daha az RAM ile donatılmış akıllı telefonlar için tasarlanan Android Go Edition sürümünü içinde bulundurması beklenen akıllı telefon, muhtemelen öncelikli olarak yine Hindistan'da piyasaya sürülecek.

Samsung'un yeni bütçe dostu telefonu, Galaxy A01 ile benzer bir tasarıma sahip olabilir

Samsung'un yakın zaman sonra tanıtımını yapacağı yeni bütçe dostu akıllı telefonu Galaxy A01 Core için ne kadarlık bir fiyat etiketi belirleyeceği bilinmiyor.



PAYLAŞ