Samsung bir kez daha Asya'nın en sevilen markası oldu - Haberler - indir.com

Samsung bir kez daha Asya'nın en sevilen markası oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 54 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-07-13 19:31:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Akıllı Telefonlar

Nielsen ve Campaign Asia-Pacific isimli bir araştırma şirketleri, Asya kıtası genelinde bir araştırma yaptı. Konuyla ilgili olarak yapılan araştırmada 14 farklı ülkede tüketicilere ulaşıldı ve en sevdikleri markaların hangisi olduğu soruldu. İstatistikler, Samsun'un dokuzuncu kez en iyi marka olduğunu da gözler önüne seriyor. Güney Koreli teknoloji devi Samsung, uzunca bir süredir gerek akıllı cep telefon gerekse tüketici elektroniği sektörlerinin göz bebeği olarak değerlendirildi. Şirket, piyasaya sürdüğü hemen hemen her ürünle tüketicileri kendisine çekmeyi başarırken, insanların sevgisini de kazanmış gibi gözüküyor. Çünkü elde edilen son istatistikler, Samsung'un bir kez daha Asya'nın en sevilen markası olduğunu gösteriyor.

Dünyanın en büyük araştırma şirketlerinden olan Nielsen ve Campaign Asia-Pacific, konuyla ilgili olarak ortak bir araştırma yaptı. Asya'daki 14 farklı ülkeden tüketicilerle buluşuldu. Tüketicilere bu araştırma kapsamında, en çok hangi markayı sevdikleri soruluyor. Geçtiğimiz 8 yıl içerisinde de zirvenin bir numaralı sahibi olan Samsung, bu kez de dokuzuncu defa Asya'nın en sevilen markası olarak seçildi. 

Samsung Galaxy Z Fold 2 geliyorSamsung Galaxy Z Fold 2 geliyor

Söz konusu konuyla ilgili olarak yapılan araştırmaya göre Samsung, tüketicilerin beğenisine sunulan 5 ana kategoride bir numarada yer almayı başarıyor. Bu kategoriler, en çok sevilen marka, en iyi akıllı telefon markası, en iyi ev teknolojisi markası, Asya'nın en iyi sürdürülebilir markası ve en güçlü markası olarak adından söz ettiriyor. Yapılan araştırmaya göre Güney Koreli şirketin inovatif yatırımları, şirketin en çok sevilen marka unvanına sahip olmasındaki en önemli neden olarak karşımıza çıkıyor. Konuyla ilgili olarak elde edilen bilgiler şu an için bu kadar olup gelecek günlerde daha detaylı bilgilerin elde edilmesi bekleniyor. 

Nielsen ve Campaign Asia-Pacific'in ortak araştırmasına göre Asya'nın en sevilen diğer markaları ise şöyle sıralanıyor;

Apple 

Panasonic

LG

Nestle

Sony

Nike

Chanel

Google

Philips


Samsung Galaxy Note 20 ilk kez canlı görüntülendiSamsung Galaxy Note 20 ilk kez canlı görüntülendi
Samsung Galaxy Note 20 S Pen özelliği ile şaşırtacakSamsung Galaxy Note 20 S Pen özelliği ile şaşırtacak
Apple'ın ardından Samsung'da kutudan şarj cihazlarını çıkarıyorApple'ın ardından Samsung'da kutudan şarj cihazlarını çıkarıyor

PAYLAŞ