Samsung Bilekliği Telefona Dönüştürüyor! - Haberler - indir.com

Samsung Bilekliği Telefona Dönüştürüyor!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 22 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-03-13 10:01:03
Editör : Emirkan Damar
Kategori : Teknoloji

Katlanabilir telefon ve tabletlerin üretilmesi yaygınlaştıkça, aralarındaki farklar ortadan kalkabilir. Bu akımın yaygınlaşmasının öncüleri Galaxy Fold ve Huawei Mate X modellerini gördük.

Galaxy Fold, bükülen ekranı açtığında 7.3 inç büyüklüğe, 1536x2152 px çözünürlüğe sahip bir boyuta ulaşabiliyor. Katlandığında ise 21:9 oranına ve 4.6 inç büyüklüğüne kadar küçülüyor. Yatay katlanan telefonların yanı sıra, Samsung yeni aldığı patent ile katlanabilir telefon sevdasına farklı bir boyut taşıdı. 

Samsung İki Yeni Katlanabilir Ekranlı Telefon GeliştiriyorSamsung İki Yeni Katlanabilir Ekranlı Telefon Geliştiriyor

Samsung, yeni aldığı patent ile markaları heyecanlandırdı

Samsung, patentinde kullandığı özel tasarıma sahip menteşeler ve ekranı sayesinde cihazı, dikey bir şekilde katlayabiliyor. kullanıcılar cihazı açtığında telefona dönüşebiliyor ve uzun bir ekrana sahip olabiliyor. Diğer bir yandan günlük hayatta da cihazı katlayarak akıllı saat benzeri bir tasarıma dönüşüyor.

Cihaz tekrar katlandığında, siz isteyene kadar açılmıyor, oldukça kuvvetli ve iki uçta da bulunan mıknatıslar, kilit görevini üstleniyor. 

Samsung ve diğer markalar bir çok patent almasına rağmen, bunlar sadece patent ve proje halinde kalabiliyor. Daha önce bir çok patent alınmasına rağmen bu projeler sadece proje olarak kaldı ve üretilmekten vazgeçildi. Çalışmaları başlamış olsa bile, önümüzdeki uzun bir süre boyunca bu cihazın gelmesi planlanmıyor.


İlgili uygulamalar
Katlanabilir Galaxy Fold ülkemizde satışa çıkıyor! Fiyatı ne kadar?Katlanabilir Galaxy Fold ülkemizde satışa çıkıyor! Fiyatı ne kadar?

PAYLAŞ