Sağlık Uygulaması Google Fit Nihayet Yayınlandı! - Haberler - indir.com

Sağlık Uygulaması Google Fit Nihayet Yayınlandı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 26 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Apple'ın iOS 8 işletim sistemiyle gelen yenilikler arasındaki HealtKit'e nihayet Google tarafından cevap geldi. Android cihazlara özel olarak geliştirilen Google Fit, sağlık egzersizlerinizi ve egzersiz istatistiklerinizi tek bir yerden incelemenizi mümkün kılıyor.

HealtKit ile aynı mantıkta çalışan Google Fit uygulaması Google'ın dediğine göre tek başına kullanılabilen bir sağlık ve egzersiz takipçisi. Yürüme, bisikler binme ya da koşu gibi aktivitelerinizde takip için kullanabileceğiniz uygulama ayrıca aktiviteye bağlı olarak süre veya toplam adım sayma gibi işlevleri de yerine getirebiliyor.

Google Fit

Aktiviteleriniz için hedef belirlemenizi sağlayan ve o hedeflerin başarı durumunu kontrol edebilen Google Fit, başarı konusunda sizi haberdar edebildiği gibi performansa dayalı olarak önerilerde de bulunabiliyor.

Üçüncü parti egzersiz takipçi cihazlarını, uygulamalarını ve tüm Android Wear cihazları destekleyen Google Fit, ayrıca toplanan sağlık verilerini, otomatik olarak oluşturulan bir profil üzerine kayıt ediyor. Daha sonra bu verileri web ya da tablet üzerinden gösterebiliyor.

Google Fit uygulamasını aşağıdaki bağlantı aracılığıyla Android cihazınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.





PAYLAŞ