Riot Games'dan CS:GO rakibi oyun geliyor - Haberler - indir.com

Riot Games'dan CS:GO rakibi oyun geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 52 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-10-16 23:04:02
Editör : Emirkan Damar
Kategori : Oyun

Türkiye ve Dünya genelinde oldukça popüler olan oyun League of Legends'ın yapımcısı Riot Games, 10.yılını yeni bir oyunla kutluyor. League of Legends mobil sürümü için müjdeli haberi veren şirket, CS:GO, Call of Duty ve Halo gibi oyunlara rakip oyunu için çalışmalara başladı.

Riot Games'dan CS:GO Rakibi oyun yolda!

League of Legends yapımcısı Riot Games tarafından yeni oyunuyla alakalı yeni bilgiler paylaşıldı fakat isim net olarak açıklanmış değil. Proje A ismiyle duyurulan yeni oyun Taktiksel Nişancı Oyunu olarak servis edilecek. Rekabet ahlakını korumak, düşük ping, yüksek kare hızı ve hilelere karşı önlem konularına öncelik sağlayan Riot Games, bu konuların üstüne bastırarak çalışmalarında ilerliyor.

Riot Games, uzun bir aradan sonra yeni oyununu çıkarıyorRiot Games, uzun bir aradan sonra yeni oyununu çıkarıyor

Riot Games rakiplerini daha iyi tanımak ve onların üstüne çıkmak için oyun yapımında oluşturduğu ekipte CS:GO, Call of Duty, Halo ve Destiny gibi oyunlarda harita ve çoklu oyunculu tasarımlarda bulunmuş oyun modelleme, tasarlama ve düzenlemelerinde bulunmuş mühendisler, kalite analistleri ve yapımcılar bulunuyor. Beklentileri gün geçtikçe büyüten yeni oyunun ekibinin başında Anna Donlon bulunuyor. Usta oyun geliştiricilerinin oluştuğu ekibe liderlik edecek Donlon, oyunun yönetimi ve yapımındaki geçen süreçte en büyük sorumlu olacak.

Donlon daha önce Call of Duty: Black Ops 1 & 2 de olmak üzere farklı oyunlarda kıdemli yapımcılık görevini üstlenmiştir. Şimdilik Proje A adı verilen oyunun hakkında detaylı bilgi için 2020 yılını beklemek gerekiyor. Oyun hakkında çok az bilgi veriliyor, bu sır perdesi ise 2020 yılında kalkacak ve aynı yıl içerisinde oyuncular ile buluşacak.İlk olarak 27 Ekim 2009 yılında yayınladıkları League of Legends oyunu on yaşına girmişken bu özel yılı yeni projeleri ile kutladılar. Beklentiler bu oyunun League of Legend gibi bir popülariteye sahip olması yönünde.


Riot Games'in Logosu Yenilendi!Riot Games'in Logosu Yenilendi!
Riot Games, League of Legends’ın 10. yılını yeni oyunlar ve dev projelerle kutluyor!Riot Games, League of Legends’ın 10. yılını yeni oyunlar ve dev projelerle kutluyor!

PAYLAŞ