Resmi Türkiye garantili olarak satışa çıkan Redmi Note 8 fiyatı belli oldu - Haberler - indir.com

Resmi Türkiye garantili olarak satışa çıkan Redmi Note 8 fiyatı belli oldu

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 20 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-10-14 11:00:00
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Fiyat performans ürünleriyle Türkiye’deki kullanıcıların da ilgi odağında olan Xiaomi’nin alt markası Redmi geçtiğimiz günlerde yeni akıllı telefonunu tanıtmıştı. Türkiye'de satışa çıkacağı bilinen ama ne zaman geleceği bilinmeyen Redmi Note 8’in fiyatı belli oldu. 

Özellikleriyle kullanıcı adaylarının ilgisini çekmeyi başaran Redmi Note 8, 15 Ekim Salı günü Türkiye’de satışa sunulacak. Normal satış öncesinde bir satış kanalında alıcılarına sunulan Redmi Note 8’in aynı satış kanalında satılmaya devam edeceği açıklandı. Xiaomi Türkiye garantisi kapsamında olacak cihaz tasarım özellikleriyle oldukça dikkat çekici olsa da, Redmi’nin yeni telefonunun yurt dışında daha uygun fiyattan alıcılara sunulduğunun altını çizmekte fayda var. Türkiye’de vergiler nedeniyle satış rakamı bir miktar daha artan Redmi Note 8 yine özellikleri göz önünde bulundurulduğunda Türkiye’deki uygun fiyatlı akıllı telefonlar arasında yer  alıyor. 

Redmi Note 8 Pro yeni versiyon müjdesi ile gündemdeRedmi Note 8 Pro yeni versiyon müjdesi ile gündemde

Redmi Note 8 özellikleri ve fiyatı 

6.53 inç ekran boyutuna sahip olan Redmi Note 8, 2340 X 1080 piksel çözünürlüğünde IPS LCD ekran teknolojisine sahip. Gorilla Glass 5 sertifikasına sahip olan modelin suya ve toza karşı da dayanıklı olduğunu belirtmekte fayda var. Gücünü Qualocomm Snapdragon 665 işlemci yongasından alan Redmi Note 8, 6 GB RAM ve 64 GB ve 128 GB’lık dahili depolama seçeneklerine sahip. Ekran tasarımında damla çentikli bir yapıya sahip olan Redmi Note 8, yüzde 90 oranında ekran kasa oranına da sahip. Güçlü işlemcisi sayesinde oyun severler içinde son derece kullanışlı olan cihaz pek çok kullanıcıya hitap edebilecek yeteneklere sahip. 

Xiaomi Redmi Note 8 için daha güçlü bir versiyon gelecek

Güçlü kamera özelliklerine sahip olan Redmi Note 8 arka panelinde dörtlü kamera sistemi ile kullanıcılarına merhaba diyor. 48 Megapiksel çözünürlüğündeki ana kamerasına 8 Megapiksel çözünürlükteki ultra geniş açılı kamera, 2 Megapiksel çözünürlükteki makro lens ve 2 Megapiksel çözünürlüğündeki derinlik sensörü eşlik ediyor. Ön ekranında ise 13 Megapiksel çözünürlüğe sahip bir selfie kamerası bulunuyor. Yapay zeka desteğine sahip kamera sistemine sahip olan Redmi, kullanıcı beklentilerini karşılayacak gibi duruyor. 

4.000 mAh’lık bir batarya kapasitesine sahip olan Redmi Note 8, 18 W’luk hızlı şarj desteğine de sahip. 15 Ekim itibariyle Türkiye’de “Xioami Türkiye Garantisi” ile satışa sunulacak olan Redmi Note 8 için belirlenen başlangıç fiyatı 2.199 TL olarak belirlendi. 


Redmi iki bütçe dostu akıllı telefon ile geliyorRedmi iki bütçe dostu akıllı telefon ile geliyor
Bütçe dostu Xiaomi Redmi Note 8 heyecanlandırmaya devam ediyorBütçe dostu Xiaomi Redmi Note 8 heyecanlandırmaya devam ediyor

PAYLAŞ