Resmi olarak tanıtılan OPPO Reno 3 4G özellikleri ve fiyatı - Haberler - indir.com

Resmi olarak tanıtılan OPPO Reno 3 4G özellikleri ve fiyatı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 46 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-18 11:33:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Global pazarın yükselen markaları arasında yer alan OPPO yeni akıllı telefonunu resmi olarak tanıttı.

Geçtiğimiz hafta Çin’de yeni akıllı telefonu Reno 3’ü tanıtan OPPO’nun başta bu ürünü global pazarda satışa sunmayacağı söylense de, sonra sızıntılar doğrultusunda şirketin aynı modelin global versiyonunu piyasaya süreceği öğrenilmişti. Dünyanın en çok ilgi gören akıllı telefon üreticileri arasında yer alan şirket Reno 3’ün global versiyonunu tanıttı.

Resmi olarak tanıtılan Oppo Watch özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan Oppo Watch özellikleri ve fiyatı

Dalma çentikli bir ekran tasarımına sahip olan cihaz genel görünümüyle OPPO’nun bir önceki tasarımını andırıyor. Ancak bu durumu ince çerçeve görünümüyle tölere ettirmeyi başaran OPPO Reno 3 4G , VOOC 3.0 hızlı şarj desteğine de sahip

OPPO Reno 3 4G özellikleri

6.4 inö ekran boyutuna sahip olan Reno 3 4G Full HD+ ekran üzerine kurulu. Gücünü MediaTek Helio P90 işlemci yongasından alan Reno 3 4G teknik açıdan oldukça iyi özelliklere sahip. 8 GB RAM kapasitesine sahip olan cihazın dahili depolama kapasitesi 128 GB: microSD kart desteğine sahip olan Reno 3 4G, arka panelinde 48 MP ana kamera, 13 MP telefoto kamera, 2 MP siyah beyaz sensör ve 8 MP ultra geniş açılı kamera olmak üzere dörtlü kamera sistemine ev sahipliği yapıyor. 

Resmi olarak tanıtılan OPPO Reno3 Vitality özellikleri ve fiyatı

5X hibrit zoom ve 20X dijital zoom yeteneğine sahip olan cihaz kutusundan Android 10 tabanlı çıkıyor. 4.025 mAh’lık batarya kapasitesine sahip olan cihaz aynı zamanda VOOC 3.0 hızlı şarj desteğine sahip.


Çin merkezli teknlokji devi Oppo akıllı televizyon sektörüne de giriyorÇin merkezli teknlokji devi Oppo akıllı televizyon sektörüne de giriyor
Oppo Find X2 Pro AnTuTu testinde zirvede!Oppo Find X2 Pro AnTuTu testinde zirvede!

PAYLAŞ