Redmi Note 9 Pro kutusuyla birlikte görüntülendi! - Haberler - indir.com

Redmi Note 9 Pro kutusuyla birlikte görüntülendi!

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 22 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-12 12:01:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Fiyat performans ürünleriyle bir senede en çok rağbet gören akıllı telefon üreticilerinden olan Redmi’nin yeni akıllı telefon modellerini tanıtması için geri sayım başladı Geekbench testinde teknik özellikleri ortaya çıkan  Redmi Note 9 Pro’un kutu içeriği ilk kez görüntülendi.

Redmi’nin bugün tanıtması beklenen yeni akıllı telefon modelleri arasında Redmi Note 9 ve Note 9 Pro’ya ek olarak sürpriz bir Max modeli yer aldığı iddia ediliyor. Renk seçenekleriyle beğeni toplayan cihazlar ilk kez kutusu ve aksesuarlarıyla görüntülendi.

Redmi Note 9 Pro ve Geekbench'te!Redmi Note 9 Pro ve Geekbench'te!

Reklam görselinden de anlaşılacağı üzere dörtlü arka kamera sistemine sahip olan cihazların kameralarının hemen altında LED flaş yer alıyor. Redmi yazısı dışında arka panelde başka bir detay bulundurmayan cihazlar sade tasarımıyla da oldukça dikkat çekiyor.

Ancak ne yazık ki Redmi’nin bu modellerinde de LCD ekran kullanıldığından ekrana entegre parmak izi sönsörü bulunmuyor. Ancak cihazın arka panelinde de bir parmak izi sensörü bulunmaması, parmak izi okuyucusunun yan kısımda bulunan güç tuşuna entegre edildiğini düşündürüyor.

Sızıntılar arasındaki en önemli detaylardan biri de Redmi Note 9 ailesinin kırmızı renk seçeneğine sahip olacak olması. Bildiğiniz gibi Redmi 8A modelinde bulunan benzer bir renk seçeneği büyük bir ilgi çekmiş hatta bazı kullanıcıların cihazı renk seçeneği nedeniyle tercih etmesini sağlamıştı. Aynı etkiyi daha üstün özellikli bir cihazda sunmayı planlayan Çin merkezli akıllı telefon üreticisi ise Redmi 9 ailesine kırmızı bir renk seçeneği eklemiş.

Redmi Note 9 Pro özellikleri

6.7 inç ekran boyutuna sahip olan Redmi Note 9 Pro LCD ekran üzerine kurulu. Ekranı Full HD+ çözünürlüğe sahip olan cihaz 20:9 formatında kullanıcılarına merhaba diyecek. Geekbench testinde ortaya çıkan detaylar ise cihazın 8 nanometrelik üretim sürecinde geliştirilen MediaTek’in Helio P70 ve Helio P95 işlemci yongaları arasında bir işlemciye sahip olacağını göstermişti. Ancak bazı sızıntılarda ise Redmi 9 ailesinin Snapdragon 720G işlemci yongasını kullanacağını belirtiyor.

Xiaomi Redmi Note 9 geliyor!

Her üç seçeneğinde yeni ve yüksek performanslı yongalar olduğunu düşünürsek bu açıdan Redmi 9 ailesinin performans açısından kullanıcıları tatmin edeceğini söyleyebiliriz.

Ön panelinde 16 Megapiksel çözünürlüklü bir selfie kamerasına ev sahipliği yapan Redmi Note 9 Pro, arka panelinde 48 MP’lik ön kamera, 8 MP’lik ultra geniş açılı kamera, 5 MP’lik makro kamera ve derinlik algılama sensörüne sahip olan dörtlü kamera kurulumuna sahip. 5.020 mAH’lık güçlü batarya kapasitesine sahip olan cihaz 18W’luk hızlı şarj desteğine sahip olacak. Redmi’nin Tiwitter hesabından “12 Mart 2020’de tüm zamanların EN BÜYÜK Redmi çevrimiçi ürün tanıtımına hazır olun” notuyla duyurduğu tanıtımın ilerleyen saatlerde başlaması bekleniyor. Redmi 9 ailesinin üçüncü bir modele sahip olup olmadığını öğrenebileceğimiz bu tanıtımda şirket çeşitli etkinliklerle kullanıcılara hediyeler de dağıtacak. Etkinlik sonrasında tanıtılan Redmi ürünleriyle ilgili haberleri sizlerle paylaşmaya devam ediyor olacağız.


Redmi parmak izi sensörünü ekrana entegre etmeyi başardı!Redmi parmak izi sensörünü ekrana entegre etmeyi başardı!
Redmi K30'un çıkış tarihine yönelik resmi açıklamaRedmi K30'un çıkış tarihine yönelik resmi açıklama

PAYLAŞ