Reddit'in yeni gündemi; bir köpek fotoğrafı! - Haberler - indir.com

Reddit'in yeni gündemi; bir köpek fotoğrafı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 28 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-12-05 17:30:00
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Teknoloji

Çok acayip bir sosyal mecra mı arıyorsunuz, Reddit'e girin. Aklınıza gelebilecek her türlü konu ve olay burada tartışmaya açılıyor. Hani şu Photoshop kurbanları gibi. Fakat bu kez işin içinde dijital manipülasyon yok. Bir köpek var ve canlı olduğuna ihtimal veremiyorsunuz.

Bu garip mi garip, optik illüzyon içeren köpek fotoğrafını tartışmak için de internet dünyasının bir araya gelmesi gerekti.

Işık değişir, açılar değişir ve çok sevilen bir evcil hayvan bile sizi yerinizden zıplatıp uzun süre kafanızı kurcalayabilir. Gerek kameraya 'avel avel' bakması, gerek hemen önündeki arkadaşının hayattan bezmiş görüntüsü, bu fotoğrafın çoktan ölümsüz eserler arasına girmesini sağladı. 

İnternette bir konuyu tartışmamak için yeterli ve geçerli bir sebep yok. Yani artık internette tartışılmayan bir şey tartışılmış bile sayılmıyor. İnsanlar son derece önemli şeyleri de, gerekli olmayan oldukça saçma konuları da Reddit'te tartışabiliyorlar.

İnsanlığı ilgilendiren tüm konuların havada uçuştuğu, yorumların ve düşüncelerin birbirine girdiği platform olan Reddit, size hayatınız boyunca yetecek işsizlik hormonu salgılatabilir.

 

İşte Reddit üzerinden bu ilginç köpek fotoğrafı için yapılan yorumlar:

 

@Gnarledhalo: "Beynimi acılar içinde bıraktı.'

 

@frankythecactus: "Beynim, bunu en az 10 saniye boyunca anlamaya çalıştı.'

 

@buildingman89: "Köpeklerin başının neredeyse tersine döndüğünü anlamam, gerekenden daha uzun sürdü."




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ