Red Dead Online ayrı bir oyun olacak - Haberler - indir.com

Red Dead Online ayrı bir oyun olacak

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 3 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-11-25 23:00:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Oyun

Rockstar Games, bugün Red Dead Redemption 2'nin Online oyunuyla ilgili heyecan verici bir açıklama yaptı. 1 Aralık2020 itibariyle oyunseverlerle buluşacak oyun indirimli fiyat etiketine sahip olacak.

Rockstar Games tarafından 2018 senesinde piyasaya sürülen ve aynı sene 4 kategoride The Game Award ödülü kazanan Red Dead Redemption 2, günümüzde hala aktif bir şekilde oynanmaya devam edilen oyunlar arasında. Piyasaya yıllar önce sürülmesine rağmen popülerliğini korumaya devam eden oyun için Rockstar yapımı oyun, önümüzdeki günlerde önemli bir adım atacak.

Kemerlerinizi bağlayın! Rockstar Games, GTA 6'yı bu hafta duyurabilirKemerlerinizi bağlayın! Rockstar Games, GTA 6'yı bu hafta duyurabilir

GTA ile tanınan Rockstar Games yeni nesil oyun açıklaması yaptı

Rockstar Games, bugün resmi olarak yayımladığı duyuruda Red Dead Redemption 2 için çok oyunculu yeni bir versiyonu geldiğini Red Dead Online'ın ayrı bir oyun olacağını duyurdu. Şirket, açıklamasında oyunun Red Dead Online ismiyle çıkış 1 Aralık tarihinde çıkış yapacağını açıkladı.  Oyunun detayları hakkında da ilk bilgileri paylaşan şirket şimdiden Red Dead tutkunlarının ilgi odağı haline geldi.

Şirket tarafından yapılan resmi açıklamaya göre Red Dead Online, PlayStation Store, Microsoft Store, Rockstar Games Launcher, Epic Games Store ve Steam platformları için yayımlanacak. Tüm platformlar için indrimli olarak satışa sunılacak oyun 4,99 dolar fiyat etiketiyle oyunseverlerin karşısına çıkacak. Fakat 15 Şubat 2021 tarihinden itibaren oyun tüm mağazalarda 19,99 dolar fiyat etiketine sahip olacak. Red Dead Online’ı indirmek için 123 GB'lık boş depolama alanına sahip olmanız gerektiğini de belirtelim. Ayrıca Red Dead Online'da oyuncular diledikleri takdirde oyunun hikâye modunu ayrı olarak satın alabilecekler.

Tüm bunlara ek olarak Red Dead Online'ı oyun konsollarında oynamak için PlayStation Plus veya Xbox Live Gold üyeliğine sahip olmanız gerektiğini hatırlatmakta da fayda var. Red Dead Online’ın PlayStation 4 ve Xbox One sürümleri, PlayStation 5 ve Xbox Series X ve S oyun konsollarında geriye dönük uyumluluk sayesinde oynanabilecek.


Flaş iddia: Rockstar Games, GTA 6'dan sonra kapanacakFlaş iddia: Rockstar Games, GTA 6'dan sonra kapanacak
Rockstar Steam'den kaldırılan GTA4 hakkında açıklama yaptıRockstar Steam'den kaldırılan GTA4 hakkında açıklama yaptı

PAYLAŞ