Realme Watch S, Türkiye'de satışa çıktı - Haberler - indir.com

Realme Watch S, Türkiye'de satışa çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 25 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-01-21 13:30:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Ülkemizde resmi olarak bulunan şirketlerden birisi olan Realme, uzun bir süre önce Realme Watch S adlı akıllı saat modelini tanıtmıştı. Şimdi ise söz konusu model Türkiye için satışa çıktı. Realme Watch S, akıllı saat modeli Türkiye’de birden fazla büyük satış kanalları üzerinden 899 TL fiyat etiketi ile satışa sunuldu. Realme Türkiye tarafından “#DahaAkıllıOlmaZamanı” sloganı ile tanıtılan bu saat oldukça dikkat çekmeyi başarıyor. Söz konusu bu markanın Türkiye pazarındaki ikinci saati olacak olan Watch S, 1.3 inç büyüklüğünde bir ekrana sahip olurken, 360x360 piksel çözünürlükteki bu ekran Gorilla Glass koruması ile geliyor. 100’den fazla saat arayüzüne sahip olan bu cihaz istediğiniz gibi özelleştirilebiliyor.

Alüminyum gövdesinin yan tarafında iki adet fiziksel buton bulunan bu saat, kayış değişim desteği de sunarken, manyetik olarak şarj olabiliyor. Nabızın yanı sıra SpO2 ölçümü de gerçekleştirebilen Watch S, 16 farklı sporu otomatik olarak algılayabiliyor ve aktivite takibi gerçekleştirebiliyor.

Resmi olarak tanıtılan Realme V15 özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan Realme V15 özellikleri ve fiyatı

Realme Watch S, Türkiye’de satışta

Teknik özellikler noktasında uyku takibi de bulunan bu modelde 390 mAh bir pil yer alıyor ve 15 günlük pil ömrü sunabiliyor. Su geçirmeyen yapıda olan Watch S akıllı saati,  yurt dışında 95 dolar fiyat etiketine sahip durumda olacak. AMOLED ekranın Pro sürümünde yer alması beklenirken, Pro modelin ise ilerleyen dönemlerde Türkiye pazarında yer bulması bekleniyor.


realme Watch S Türkiye'de satışa sunuluyorrealme Watch S Türkiye'de satışa sunuluyor
Realme CEO'sundan X serisi hakkında açıklamalarRealme CEO'sundan X serisi hakkında açıklamalar

PAYLAŞ