Razer ilk oyuncu monitörünü satışa çıkarıyor - Haberler - indir.com

Razer ilk oyuncu monitörünü satışa çıkarıyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-10-23 20:34:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

CES 2019 fuarı kapsamında dikkat çekici ürünlerini tanıtan Razer, şimdi ise 10 aylık bir süre sonrasında Razer Raptor adlı oyuncu monitörünü satışa sunuyor. Oyuncu ekipmanları ile ünlü marka Razer’ın yılın başlarında monitör pazarına adım atacağı ilk ürünü Raptor uzun bir sürenin ardından satışa çıkıyor. Monitör pazarındaki rekabette geri kalmış olarak gözüken Razer’ın bu modeliyle pazarda ne gibi işler yapacağını göreceğiz. Gelin şimdi Razer’ın bu yeni oyuncu monitörü neler sunacak bakalım.

Razer Raptor Oyuncu Monitörü Tanıtıldı

Razer Phone 2'den kernel kod bilgisiRazer Phone 2'den kernel kod bilgisi

Razer’ın bu yeni monitörü 27 inç büyüklüğünde IPS bir panel olarak geliyor. Bu ekran 2560 x 1440 piksel çözünürlük sunarken, DCI-P3 renk gamının yüzde 95’ine sahip olarak geliyor. HDR400 desteğine sahip olan bu monitör 400 nit parlaklık sunarken, köşeden köşeye olan panelin çerçeveleri 2.3mm kalınlığında olarak geliyor. Bu noktada neredeyse çerçevesiz ve oldukça iddialı bir ekran paneline sahip diyebiliriz.

Monitörün diğer detaylarına gelecek olursak 7 ms tepkime süresine sahip durumda. Hareket bulanıklığı önleme ile 1ms olurken, optimizasyon ile 4 ms seviyeleri görülebiliyor. AMD Radeon FreeSync ile tazeleme hızları 144 Hz seviyene kadar çıkıyor. Monitör üzerinde ayrıca FPS ve MMO oyunlar için farklı görüntü modları bulunuyor. Razer Chrome aydınlatma sistemine sahip olan model diğer cihazlar ile uyumlu bir ışıklandırma çalışması gerçekleştirebiliyor. Son olarak monitörde 1 adet HDMI, 1 adet DP, 1 adet USB Tip-C ve 2 adet USB 3-1 Tip A portlarının yer aldığını belirtelim.


Razer Viper tanıldı: özellikleri ve fiyatıRazer Viper tanıldı: özellikleri ve fiyatı
Oyun oynarken ısınmayı önleyecek iPhone kılıfı: Razer ArctechOyun oynarken ısınmayı önleyecek iPhone kılıfı: Razer Arctech

PAYLAŞ