PUBG'ye yeni bir harita ve yıkılabilir ortamlar geliyor - Haberler - indir.com

PUBG'ye yeni bir harita ve yıkılabilir ortamlar geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 40 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-01-15 10:35:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

Dünyanın en popüler Battle Royale oyunu olan PUBG için yeni güncellemeler ile yenilikler sunulmaya devam ediliyor. Orta doğudan uyarlanan yeni harita oyunda y er almaya hazırlanıyor. PUBG’nin sahip olacağı bu yeni haritaya dair ekran görüntüleri ve detayları paylaşıldı. Yeni harita ile beraber ayrıca yıkılabilir ortam ve birçok özellikte geliyor. PUBG’nin normal sürümde 5.sezon bugün itibariyle sona eriyor. Geliştiriciler ise yeni sezon ile beraber oyunculara yenilikler sunmaya hazırlanıyor. PUBG resmi Twitter hesabından yapılan yeni paylaşımlara göre ise yeni haritanın yakında oyuna dahil olacağı gözüküyor.

PUBG yeni harita ve yıkılabilir binalar geliyor

Kış indirimleri ile FIFA ve PUBG en uygun fiyata düştüKış indirimleri ile FIFA ve PUBG en uygun fiyata düştü

Resmi PUBG Twitter hesabında dağlık ve çöl bölgesi olarak gözüken yeni iki görüntü paylaşıldı. Takipçiler tarafından fotoğraflarda arapça yazılarının tespit edildiğini ve bu sebepler Orta Doğu ve Kuzey Afrika’da olabileceği düşünceleri akıllara geliyor. PUBG Japonya hesabından yapılan bir diğer paylaşıma göre ise haritanın bir parçası olan bina içerisindeki savaş sahnesi gözüküyor. Bu ekran görüntüsünde ise duvardaki delik ve yapısal hasarlar gözüküyor. Bu kapsamda yeni güncelleme ile beraber PUBG’de tıpkı Rainbow Six Siege ve Battlefield gibi yıkılabilir ortamlar geleceği gözüküyor. Ayrıca oyuna C4 geleceğini gösteren bir paylaşım daha önce yapılmış ancak daha sonra silinmişti.

Tüm bu detayların haricinde PlayerIGN adlı bir kullanıcı tarafından yeni harita özellikleri noktasında yeni hartada Black Zone adlı yeni bir mekanikte olacağı belirtiliyor.


Yeni harita sunan PUBG Mobile 11.Sezon güncellemesi bugün geliyorYeni harita sunan PUBG Mobile 11.Sezon güncellemesi bugün geliyor
PUBG Mobile güncellemesi ile yeni harita geldi!PUBG Mobile güncellemesi ile yeni harita geldi!

PAYLAŞ